Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Balsojums par populārāko čempionu

Latvijas Automobiļu federācija sadarbībā ar „Hansa Līzings” un portālu „Delfi” aicina visus autosporta līdzjutējus aktīvi iesaistīties balsošanā par 2007. gada populārāko autosporta čempionu.

Tā ir iespēja katram autosporta pazinējam un līdzjutējam palīdzēt izvirzīt savu favorītu no visiem Latvijas autosporta čempioniem -- kartinga, autokrosa, rallija, standartauto, šosejas, autotreka, rallijreida, trofireida un radio vadāmo modeļu disciplīnās.

Populārākais sportists (ekipāža) saņems naudas balvu no „Hansa Līzings” lielajā autosporta gada notikumā – „Hansa Līzings” Latvijas autosporta čempionu „Gala’ balva 2007” pasākumā, kas notiks 19. februārī Rīgas Latviešu biedrības namā. Latvijas Automobiļu federācija (LAF) sadarbībā ar „Hansa Līzings” jau piekto gadu rīko Čempionu godināšanas pasākumu, kuru laikā apbalvojumus par izcilu sniegumu saņem visu autosporta komisiju rīkoto sacīkšu uzvarētāji. Šajos pasākumos atzinība tiek arī visiem, kuri gada laikā izpildījuši normas sporta meistara nosaukumam, kā arī cilvēkiem, kuri devuši nenovērtējamu ieguldījumu autosporta attīstībā Latvijā.

Latvijas autosportā 2007. gadā notikušas vairāk kā 80 sacensības, kurās piedalījušies vismaz 4200 sportisti. Kopumā auto sacensības klātienē 2007. noskatījušies apmēram 400 000 līdzjutēji. Var uzskatīt, ka autosports ir iecienīts sporta veids, kas prasa drosmi, zināšanas, disciplīnu, labas reakcijas spējas un aizrautību. 2007. gadā dažādos autosporta veidos čempiona titulus izcīnījuši 59 sportisti, bet vairāki sportisti ir kļuvuši par Latvijas Autosporta meistariem.

Balsošana par populārāko Latvijas autosporta čempionu turpināsies līdz piektdienas, 18. janvāra vakaram. Tiks paziņoti balsojuma pirmo trīs vietu ieguvēji. Savukārt to, kurš šajā balsojumā uzvarējis, atklās „Hansa Līzings” Latvijas autosporta čempionu „Gala’ balva 2007” pasākumā 19. janvārī.

Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs


, 2008-01-08 16:16, pirms 16 gadiem
Kur var balsot 0_o
, 2008-01-08 16:21, pirms 16 gadiem
delfos
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.