Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

ASV zvaigzne un šovmenis Kens Bloks kūleņo rallijkrosa sacensībās (+video)

ASV zvaigzne un šovmenis Kens Bloks kūleņo rallijkrosa sacensībās (+video)
Kena Bloka auto pēc avārijas
www.redbullglobalrallycross.com

ASV zvaigzne un šovmenis Kens Bloks aizvadītajās brīvdienās Barbadosā piedalījās Global Rallycross čempionāta kārtējā posmā, kur vienā no braucieniem sportists uzmeta divus kūleņus.

Šosezon Bloks, kurš daudziem pazīstams ar saviem "Gymkhana" video šedevriem, startē ne tikai Global Rallycross čempionātā, bet arī piedalās dažās rallija sacensībās.

Aizvadītajās brīvdienās Barbadosā norisinājās Global Rallycross čempionāta kārtējais posms, kurā uzvaru abos braucienos izcīnīja ASV zvaigzne Taners Fausts, kurš šosezon ir startējis arī dažos pasaules RX posmos. Otrais abos braucienos palika Skots Spīds. Jāatzīmē, ka abi sportisti brauca ar ''VW Beetle'' automašīnām.

Neveiksmīgas šīs sacīkstes bija Kenam Blokam. Vienā no braucieniem Bloks pieļāva kļūdu un avarēja. Kā atzina sportists, tad ''necerēju, ka Barbadosā atkārtošu vēl vienu kūleni. Vienā brīdī biju līderis, bet otrā brīdī jau atrados uz sava jumta,” tā Kens Bloks, kurš otro gadu pēc kārtas šajās sacensībās piedzīvo avāriju.

Nākamajā dienā Bloks izgāja uz starta, taču arī šī diena viņam nebija veiksmīga, jo finālā nācās izstāties.

Kopvērtējumā šobrīd līderis ir Spīds (412), bet Kens Bloks ir tikai piektais (338).

Sezonas izšķirošais Global Rallycross čempionāta posms notiks 4.novembrī Lasvegasā.

Bloka avārija:

Izmantotie resursi:
Red Bull GRC | The official website of Red Bull...