Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Parex līzings Rally team" gatavi cīnīties par pjedestālu Igaunijā

"Parex līzings Rally team" gatavi cīnīties par pjedestālu Igaunijā
Foto: Raimonds Volonts

"Parex līzings Rally team" pārstāvji dalījušies iespaidos par "Parex Rallijs Latvija" un izteikuši savas prognozes saistībā ar Sāremā ralliju, kurā komanda startēs šajā nedēļas nogalē - piektdien un sestdien.

Jāatgādina, ka N4 klasē "Parex līzings Rally team" duets Ivars Caune un Vladimirs Barinovs ieņēma trešo vietu.

"Pēdējais rallija posms tiešām bija ļoti aizraujošs un interesants. Trases bija lieliskā stāvoklī, laiks bija ideāls un cīņa saspringta. Pašiem liels prieks par labo startu un labi aizvadīto posmu," stāsta Ivars Caune.

"Pēdējā ātrumposma finišā iebraucām ar mīkstu riepu. Varbūt tur arī zaudējām tās četras sekundes simtdaļas, kas mūs šķīra no otrās vietas," smaidot, piebilst arī stūrmanis Vladimirs Barinovs.

Otra "Parex līzings Rally team" ekipāža ar Mārtiņu Būčiņu pie stūres un Renāru Franci stūrmaņa lomā, "Parex Rallijs Latvija" finišā iebrauca kā piektie N4 klasē. "Nedaudz žēl, ka tehnisku problēmu dēļ nevarējām nobraukt tik labi, kā gribējās, taču kopumā rallijs bija tiešām izdevies, sevišķi prieks bija par rudenīgajiem laika apstākļiem, kas mūs tā lutināja," atzina M.Būčiņš.

Šobrīd jau abas ekipāžas un to mehāniķi strādā, lai sagatavotu automašīnas smagajam "Saaremaa Rally 2008", kas jau šo piektdien, 10. un 11. oktobrī risināsies Igaunijā. Abas ekipāžas ir gatavas cīnīties par vietu uz pjedestāla, taču viegli katrā ziņā nebūs. "Pirmkārt, konkurence būs ļoti sīva, otrkārt, daudz kas atkarīgs no laika apstākļiem. Viegli nebūs, bet interesanti gan," pārliecināts ir M.Būčiņš. Savukārt I.Caune ir apņēmības pilns turpināt uz veiksmes viļņa: "Brauksim cik labi varēsim un, ja negadīsies nekādas ķibeles, tad arī labs rezultāts neizpaliks".

Informāciju sagatavoja:
Mārcis Pļaviņš


Foto: Raimonds Volonts

Autošosejas sezonas atklāšanā "ABC Race" klasē triumfē Agafonovs, "Dzintara aplī" uzvara Švaglim

Ar dramatiskām sacensībām un pozitīvu trases dienu svētdien, 21. aprīlī, Biķerniekos tika aizvadīts “MANO CUP” autosporta pasākums. Trackday daļā savus spēkus trasē ar ielas un sacīkšu automašīnām izmēģināja gan pieredzējuši, gan jauni dalībnieki, savukārt “ABC Race” un “Dzintara apļa” autošosejas seriālu sezonas atklāšanā tika piedzīvotas aizraujošas cīņas un pamatīgas avārijas.
Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.