Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sacensību rīkotāji paziņo par balvu fondu krosa cīņām

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Sacensību rīkotāji paziņo par balvu fondu krosa cīņām
Foto: www.autocross.lv

Lai gan sestdienas Brenguļu čempionu krosam pieteikumu termiņš noslēdzies, saraksts turpina papildināties. Ceturtdien pieteikumus iesūtījuši VAZ Klasika pārstāvošais Andris Ozoliņš un Open 2500 braucējs Lauris Unāms, kurš paceļ kopējo čempiontitulu skaitu līdz 51. Tikmēr rīkotāji atklāj brašu balvu fondu gaidāmajai cīņai.

Vērojot dalībnieku skaitu krosā (30) un folkreisā (47), kļūst skaidrs, ka tuvojas dalībnieku skaita ierobežojuma brīdis, lai sacīksti varētu aizvadīt vienā dienā. Šā brīža skaitļi vēsta, ka Čempionu kross tiks izspēlēts ar trim kvalifikācijas grupām, bet folkreisa izšķirošā cīņa ar piecām grupām.

Rīkotāji ziņo par balvu fondu krosa cīņām. Pirmkārt, tiks sumināti katras LČ klases labākais, neatkarīgi no viņa pozīcijas kopējos rezultātos (1600, 2000 Super, Open 2500, VAZ Klasika). Otrkārt, Čempionu krosa kopējā vērtējumā naudas prēmijas un balvas.

Brenguļu autotrase vadošajiem braucējiem piešķirs naudas balvu no 150 – 300 eiro, Latvijas Nafta no 50 līdz 150 eiro, balvas piešķirs kompānijas Stokker un Cēsu Alus. Malatesta Baltic piešķirs riepas gan Čempionu krosa uzvarētājam, gan folkreisa labākajam. Hansa Flex suminās labākos ar eļļām un smērvielām.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv