Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vēl nebijušā formātā Biķerniekos notiks "Streetstock Superlap" sacensības

Juris Grīns
Juris Grīns

Vēl nebijušā formātā Biķerniekos notiks "Streetstock Superlap" sacensības
Foto: sabi.lv

Šo piektdien, 11. septembrī, Biķernieku trasē notiks sezonas fināls, kā ietvaros notiks pirmās Streetstock Superlap sacensības. Treniņi šajā disciplīnā ir notikuši jau no 2010.gada un ar katru gadu ir piesaistījuši arvien lielāku dalībnieku skaitu. Tieši tāpēc šogad speram soli uz priekšu un piedāvājam dalībniekiem vēl nebijušu sacensību formātu.

Sacensības sastāvēs no treniņu brauciena, kvalifikācijas un aizraujošiem fināla braucieniem. Lai uzvarētu sacensībās nepietiks ar ātru automašīnu. Dalībniekam ir jāuzrāda stabils sniegums, jo fināls sastāvēs no trīs izslēgšanas braucieniem. Katrā fināla braucienā dalībnieki veiks tikai vienu lidojošo apli, tāpēc pat mazākā kļūda vienā no braucieniem var atstāt ātrākos dalībniekus ārpus uzvarētāju pjedestāla.

Pieteikties varēs ierobežots dalībnieku skaits – 40. Iespēja rezervēt vietu iepriekš un samazināta dalības maksa būs sešpadsmit ātrākajiem un lojālākajiem Streetstock treniņu dalībniekiem. Pirmo trīs treniņu laikā esam skaitījuši punktus un izveidojuši dalībnieku kopvērtējumu, pēc kura arī nosakām šos dalībniekus. Šiem dalībniekiem jārezervē vieta līdz 31.augustam. Publiska reģistrācija sacensībām notiek no 1.septembram, kad sacensībām var pieteikties uz atlikušajām vietām.

Sešpadsmit kopvērtējuma līderiem jau šobrīd esam aktivizējuši kontus reģistrācijai finālsacensībām: Juris Jevhuta, Gatis Mitriķis, Raimonds Tihonovs, Raimonds Lazdiņš, Kristaps Dzīvītis, Vadims Levencevs, Reinis Trūps, Mārtiņš Stanke, Ralfs Sirmacis, Mikus Gūtmanis, Denis Torro, Egons Ansbergs, Martins Kikusts, Armands Bite, Voldemārs Kalve, Jurijs Šenbergs. Pārējie dalībnieki var pieteikties no 1.septembra.

Sacensībās būs vairākas būtiskas atšķirības no līdzšinējiem treniņiem. Sacensībās varēs piedalītīes tikai ielas automašīnas ar derīgu CSDD tehnisko apskati. Lūdzma iepazīties ar pilnu sacensību nolikumu un papildus informāciju sacensību sadaļā.

Reģistrācijas formu un visu informāciju atradīsiet "sabi.lv/final".

Izmantotie resursi:
Sākums - SABI.LV