Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Harviks Doveras trasē izcīna ceturto uzvaru sezonā

Harviks Doveras trasē izcīna ceturto uzvaru sezonā
Foto: AFP/Scanpix

Kevins Harviks, kurš lieliski aizvadīja sezonas ievadu, vakardien tika pie savas ceturtās uzvaras 2018. gada NASCAR "Monster Energy Cup series" čempionātā, uzvarot Doveras autotrekā notikušajās sacensībās.

Kevins Harviks šīs sezonas ievadā dominēja NASCAR prestižāko sacensību seriālā, uzvarot Atlantā, Lasvegasā un Fīniksā, taču tālāk sekojošajos posmos viņam tik labi vairs nevedās un šajā laikā Kails Bušs viņu panāca uzvarēto posmu skaita ziņā. Doveraas trasē šķita, ka Harviks ir atgriezies savā ritmā, jo izcīnīja, kā to varēja redzēt pirmajos posmos, kārtējo dominējošo uzvaru.

Viss sākās ar kvalifikāciju, kurā Harviks piekāpās vien Kailam Larsonam, taču sacīkstēs Larsons nebija viņam konkurents un Harviks, uzvarot abos starpfinišos, kā arī atrodoties vadībā vairāk kā pusi no visas distances (201 apli no 400) svinēja uzvaru.

Otrajā vietā finišēja Harvika komandas biedrs Klints Bovjers, bet trešajā – Daniels Suarezs, kuram šis ir visu laiku labākais sasniegums "Monster Energy Cup Series" čempionāta ovāla trasēs.

Iepriekšējās sezonas čempions Martins Truekss palika ceturtajā vietā, Kails Larsons finišēja Desmitais, bet kopvērtējuma līderis Kails Bušs gala protokolā ieņēma 35. vietu, jo bija spiests izstāties no sacensībām 271. aplī.

NASSCAR "Monster Energy Cup Series", kopvērtējums

#PilotsUzvaras/Punkti
1.Kevins Harviks4/426
2.Kails Bušs3/466
3.Džoijs Logano1/444
4.Klints Bovjers1/380
5.Martins Truekss1/340
6.Ostins Dilons1/221
7.Breds Keslovskis365
8.Kurts Bušs358
9.Raiens Bleinijs346
10.Denijs Hemlins344
11.Kails Larsons307
12.Eriks Almirola304
13.Džimijs Džonsons268
14.Eriks Džonss253
15.Alekss Boumens252
16.Čeiss Eliots241
.........

Izmantotie resursi:
https://www.nascar.com/


Foto: FIA Formula E

"Formula E" posma uzvarētāju pēc finiša diskvalificē

Itālijā, Misano trasē aizvadīts "Formula E" čempionāta dubultposms. Pirmajā sacīkstē uzvarēja Olivers Rovlandss, kamēr otrajā pirmo vietu guva Paskals Vērleins. Pirmajā gadījumā uzvarētājs kļuva zināms vien pēc finiša.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Volfs nosauc galveno kandidātu uz Hamiltona vietu "Mercedes"

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atklāti atzinis, ka galvenais pretendents uz vakanto Luisa Hamiltona vietu sastāvā 2025. gada F1 čempionāta sezonā ir jaunais talants Andrea Kimi Antonelli.
Foto: Andris Smilšarājs

Nacionālā kausa pirmajā posmā "MX Pro" klasē Kokins uzveic Šileiku un Freibergu

Sestdien, 13. aprīlī, Pilsblīdenes mototrasē aizvadīts Nacionālā kausa pirmais posms motokrosā.