Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

NASCAR braucējs tiešsaistes sacensībās sadusmojas par avāriju un pamet spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NASCAR braucējs tiešsaistes sacensībās sadusmojas par avāriju un pamet spēli
Buba Voless. Foto: AFP/Scanpix

Koronavīrusa pandēmijas dēļ nedrīkst rīkot īstās sacensības, tāpēc liela daļa autosportistu pievērsušies sacensībām virtuālajā vidē. Šādu soli spēris arī NASCAR seriāls, bet braucējam Bubam Volesam sacīkstes beidzās ar lielu neapmierinātības devu.

Sacenšoties iRacing platformā un Bristoles trasē, ar Bubu Volesu sadūrās Klints Boujers. Voless bija ļoti neapmierināts ar sāncenša rīcību, uzskatot, ka avārija sarīkota tīšām, tāpēc paziņoja, ka nespēj uztvert notiekošo nopietni un atvienojās no sacensībām. Pēcāk Voless sociālajos tīklos jokoja, ka nespēj noticēt, cik daudz cilvēkus uztrauc tas, ka viņš pametis virtuālu spēli dusmu dēļ.

Savā "Twitter" profilā ironiski rakstīja: "Tik daudziem cilvēkiem sabojāju dienu... izejot no datorspēles. Datorspēles! Nolādēts, dzīve karantīnā ir smaga."

Volesa sponsoram "Blue-Emu" nebūt neiepatikās šāda attieksme un uz viņa ierakstu "Twitter" kompānija atbildēja: "Paliec sveiks, Buba. Mums interesē sacīkšu braucēji, nevis tie, kas padodas." Par dalību "eNASCAR Pro Invitational" seriālā sportistiem netiek maksāts, taču piloti arī šādā veidā reklamē savus sponsorus.

Voless ir 26 gadus vecs NASCAR braucējs, kurš četru gadu laikā piedalījies 81 sacensībās. Piecas reizes viņam izdevies iekļūt starp desmit labākajiem, un karjeras labākais sasniegums bija sestā vieta februārī Lasvegasā notikušajās sacensībās. Boujers ir 40 gadus vecs sportists, kurš karjerā ticis pie desmit uzvarām.

Izmantotie resursi:
https://www.pcgamer.com/nascar-driv...