Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: Latviešu sportisti aci pret aci ar Lēbu, Kenu Bloku un Solbergu

Šobrīd daudzi mūsmāju autosporta fani ar nepacietību gaida to mirkli, kad tiks dots starts Pasaules rallijkrosa čempionātam. Pastiprināta interese šim sacensību seriālam šosezon ir garantēta vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt - rudenī viens no pasaules RX posmiem notiks tepat Rīgā, Biķerniekos. Otrkārt, šajās sacensībās blakus tādiem autosporta spīdekļiem kā Sebastianam Lēbam, Kenam Blokam un Peteram Solbergam redzēsim arī latviešu sportistus - Reini Nitišu un Jāni Baumani.

Foto: FIA WRC

WRC sezona ar asfalta ralliju Horvātijā atgriežas Eiropā

Šajā nedēļas nogalē, no 18. līdz 21. aprīlim norisināsies FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas ceturtais posms WRC Croatia Rally, pasaules ātrākajām rallija ekipāžām atgriežoties Eiropā un sacenšoties pa Horvātijas asfalta seguma ceļiem. Horvātijas rallijā kopumā uz starta stāsies 68 ekipāžas.
Foto: WSC
2

Blakusvāģu motokrosa PČ pirmajā posmā startēs 32 ekipāžas

Jau šīs nedēļas nogalē ar sacensībām Portugālē startēs pasaules čempionāts blakusvāģu motokrosā. Pirmajā posmā dalību apstiprinājušas 32 ekipāžas, bet no latviešiem uz starta izies brāļi Daniels un Bruno Lielbārži.
Foto: FIA Formula E

"Formula E" posma uzvarētāju pēc finiša diskvalificē

Itālijā, Misano trasē aizvadīts "Formula E" čempionāta dubultposms. Pirmajā sacīkstē uzvarēja Olivers Rovlandss, kamēr otrajā pirmo vietu guva Paskals Vērleins. Pirmajā gadījumā uzvarētājs kļuva zināms vien pēc finiša.