Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Folkreisa un autokrosa ziemas kauss noslēgsies 3. martā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Folkreisa un autokrosa ziemas kauss noslēgsies 3. martā
Foto: autocross.lv

Norisinās pieteikšanās LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas kausa posmam, kas šo sestdien norisināsies Jēkabpils puses Pilskalnu trasē. Krosa klase jau šobrīd līmenī!

Lai gan līdz pieteikšanās termiņa beigām vēl ir laiks, krosa klasē, kas sestdien startēs ar radzēm, jau šobrīd 11 pieteikumu. Nojaušams, ka braucēju būs vēl vairāk. Ierindā gatavojas būt Brenguļu posma uzvarētājs Jānis Kozlovskis, strauji progresējošie Dainis Krūmiņš un Andrejs Freimanis, kā arī Juris Spīķis, kuram cīņa Brenguļos ar Peugeot bija vairāk kurioza nekā vērā ņemama. Sarakstos arī lietuvietis Pauļus Šniuks, kurš pieteikumā atzīmējis Open 2500 klasi – šobrīd notiek saskaņošana, vai informācija ir pareiza, jo lietuvietis vairāk zināms kā Open 4500 braucējs.

Pašlaik sarakstos no Krosa komisijas kausa līderu pulka nav vienīgi kopvērtējuma pirmās vietas turētājs Sandis Džeriņš, tomēr laiks viņa pieteikumam vēl ir.

Folkreisā pieteikšanās šobrīd nedaudz gausāka, taču pēdējās dienas nesīs ievērojamus braucēju papildinājumus. Skaidrs, ka blīvais kalendārs izdara pamatīgu slodzi uz braucējiem. Šī iemesla dēļ nolemts, ka Ziemas kauss jebkurā gadījumā beigsies 3. martā, kad ir paredzēts pēdējais posms Mūsas trasē – atlikušo posmu pārcelšanas, ja tādas laika apstākļu dēļ būtu nepieciešamas, uz vēlāku laiku nenotiks. Tas nozīmē, ka kopvērtējuma uzvarētājus zināsim ne vēlāk kā 3. marta vakarā.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv