Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Gustavs Māliņš pārstāvēs Latviju CIK FIA ''Academy Tropy''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Gustavs Māliņš pārstāvēs Latviju CIK FIA ''Academy Tropy''
Gustavs Māliņš
Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē no 7. līdz 9. septembrim, Beļģijā, Genkas trasē, norisināsies trešais un noslēdzošais čempionāta ACADEMY Trophy kartinga posms, kurā, tāpat kā iepriekš, startēs arī Gustavs Māliņš.

Sacensību formāts ir nemainīgs – startēs 51 braucējs no gandrīz 40 valstīm. Visi startē ar vienādām Exprit šasijām un Vortex OK Junior motoriem. Jāpiebilst, ka kopā ar šīm sacensībām norisināsies arī pasaules čempionāts prestižajā KZ1 klasē, kā arī KZ2 pasaules superkauss, kurā, saskaņā ar pēdējo informāciju, dalībnieku skaits ir pārsniedzis 100 dalībniekus.

Gustavs ar komandu ir gatavi šim sacensībām un centīsies parādīt savu labāko sniegumu. Šogad iepriekšējos posmos ir gājis grūtāk, un tas ir lielā mērā saistīs ar to, ka abas iepriekšējās trases bija jaunas priekš Gustava, līdz ar to daudz laika tika pavadīts trases apgūšanai. Genkā Gustavs Māliņš ir bijis vairākas reizes, tādēļ jau ar pirmajiem treniņbraucieniem, ir iespējams strādāt pie kartinga regulējumiem, lai sasniegtu maksimāli labāku rezultātu.

Piektdien paredzēti trīs 20 minūšu treniņbraucieni un viens kvalifikācijas brauciens. Sestdien – divi sacīkšu iebraucieni (hīti). Svētdien būs trešais sacīkšu iebrauciens (hīts) un fināls, kurā piedalīsies tikai 34 ātrākie braucēji pēc sacīkšu iebraucieniem.

Rezultātiem iespējams sekot līdzi ŠEIT.

Izmantotie resursi:
laf.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja