Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Grandiozajā Latvijas autokrosa čempionāta finālā iespējamas izmaiņas sacensību norisē

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Grandiozajā Latvijas autokrosa čempionāta finālā iespējamas izmaiņas sacensību norisē
Foto: www.autocross.lv

Gaidot grandiozo Latvijas autokrosa čempionāta finālu un folkreisa un Baltijas bagiju cīņas, iespējamas niansētas izmaiņas sacensību norisē un laika plānos.

Gaidāms, ka drīzumā tiks publicēti nolikuma papildinājumi par nedēļas nogales dienaskārtību. Prognozējams gan, ka izmaiņas nenesīs trases aktivitātes sestdienā – braukšana plānota tikai svētdien. Toties jau šobrīd zināms, ka tehniskā komisija gatavojas sākt darbu sestdien jau no 15:00, vai pat nedaudz agrāk. Līdzīgs plāns arī folkreisa sekretariātam, kas sāks darbu pl.15:00.

Nav izslēgts, ka reģistrācijas laiks palielināsies arī krosa klasēm, kam gan vēl jāgaida attiecīgs paziņojums. Agrāka pieteikšanās un tehniskās komisijas darba laika sākuma mērķis ir mazināt sportistu rindas un sastrēgumu sekretariātā un tehniskajā komisijā. Aicinājums sportistiem izmantot šo iespēju, atbrīvojot sev vakaru un svētdienas rītu no nervozas gaidīšanas rindās!

Rīkotāji publicējuši trases konfigurāciju visām ieskaitēm. Autokrosa un folkreisa trase ir vienāda – klasiskais Mūsas autokrosa aplis. Vienīgā atšķirība ir Džokera aplis folkreisam, kas tradicionāli būs izvietots pirmajā pagriezienā, ārējā asfaltētajā versijā.

Mini bagiju klases apli veidos lielās trases pirmā daļa, kas savienosies finiša taisni un starta laukumu. Šāda versija jau iepriekš veiksmīgi izmantota – aplis nav garš, taču mazajiem braucējiem gana interesanti.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv