Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Pret NASCAR pilotu Kurtu Bušu netiks ierosināta krimināllieta

Pret NASCAR pilotu Kurtu Bušu netiks ierosināta krimināllieta
Kurts Bušs un Patrīsija Driskola

Lai gan tiesa ir atzinusi NASCAR pilotu Kurtu Bušu par vainīgu savas bijušās draudzenes fiziskā iespaidošanā, par ko sportistam jau liegta dalība autosacīkstēs, krimināllieta pret viņu netiks ierosināta.

Pirms neilga laika Kurtu Bušu, kurš ir viens no pazīstamākajiem autosportistiem ASV, tiesa atzina par vainīgu savas dzīvesbiedres fiziskā aizskaršanā. Cietusī Patrīsija Driskola liecināja, ka Bušs triecis viņas galvu pret motormājas sienu, kam gan nebija liecinieku.

Toreiz tiesā Bušs nāca klajā ar teju neticamiem apgalvojumiem, sakot, ka Driskola strādā par pasūtījuma slepkavu un pat izklāstīja sīkas detaļas par to, ka viņš netieši kļuvis par liecinieku izdarītajām slepkavībām. Tomēr tiesa viņam nenoticēja, tiesājot par vardarbību pret sievieti.

NASCAR vadība lēma, ka Bušs radījis kaitējumu "Sprint Cup" čempionātam, tādēļ aizliedza piedalīties šajās sacīkstēs. Pašlaik vēl nav skaidrs, uz cik ilgu laiku šis sods būs spēkā, jo par to vēl tiek spriests.

Savukārt par pērn septembrī Doveras trasē vērsto uzbrukumu Driskolai Bušs netiks krimināli sodīts, tagad lēmusi tiesa. Tajā pašā laikā tas nemainīs NASCAR pieņemto lēmumu par aizliegumu piedalīties jebkādās šīs organizācijas pārraudzītajās autosacīkstēs.

Šogad aizvadīti jau divi NASCAR "Sprint Cup" posmi. Prestižajās "Daytona 500" sacensībās uzvarēja Džoijs Logano, kurš pašlaik ir čempionāta līderis, bet otrajā posmā Atlantā triumfēja Džimijs Džonsons, kurš savukārt kopvērtējumā ir otrais.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


, 2015-03-06 18:06, pirms 9 gadiem
Ko, vairs pasūtījumu slepkavu nedrīkstēs sist ar galvu pret sienu? Un tad brīnās, ka NASCAR nebrauc ne Betmens, ne Semīrs.
, 2015-03-07 09:39, pirms 9 gadiem
NAV TĀDU NASCAR PILOTU! NAV! NAV! NAV!

Tad Hamiltons, Fetels vai Alonso ir nevis F1 pilots, bet gan FIA pilots!

NASCAR ir privāta organizācija, kas nodarbojas ar gonku organizēšanu un viņu pakļautībā ir 15 sacīkšu seriāli. Tas par ko visi runā ir galvenais šīs organizācijas seriāls - Sprint Cup.
Haralds Garkaklis uz pjedestāla otrā pakāpiena. Foto: RMC

Latviešu kartingistiem pjedestāli "RMC Euro Trophy" pirmajā posmā

Beļģijā, Genkas trasē aizvadīs "Rotax Max Challenge" (RMC) "Euro Trophy" seriāla pirmais posms, kurā pjedestālus divās klasēs izdevās iekarot latviešu kartingistiem. Uz podiuma kāpa Haralds Garkaklis un Patriks Noels Ločmelis, bet tuvu "Top 3" bija arī daži citi mūsu sportisti.
Foto: Tukuma Novada Pašvaldība

Tukuma novadā paredzēts "Tet Rally Latvia" īsākais un garākais ātrumposms

Šodien Tukuma novada pašvaldības Konferenču zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma "Tet Rally Latvia" preses konference, kurā klātesot Tukuma novada domes izpilddirektoram Ivaram Liepiņam un "Tet Rally Latvia" direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan Tukumā plānotās rallija aktivitātes, gan Tukuma novadā paredzētie "Tet Rally Latvia" ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Itālijas mediji: Sainss startēs "Mercedes" komandā

Itālijas vadošos preses izdevumus aplidojusi informācija, ka "Mercedes" komanda jau pieņēmusi lēmumu uz 2025. gada "Formula 1" sezonu nolīgt Karlosu Saincu. Par to, ka šobrīd notiek padziļinātas sarunas, jau vēsta arī Eiropas mediji.