Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

8. martā dāmas ar BMW 333 trasē cīnīsies par "Ātruma Karalienes" titulu

Juris Grīns
Juris Grīns

Sieviešu dienā, 8.martā, sporta kompleksā 333 tiks aizvadītas dāmu autosacīkstes ”Ātruma Karaliene”, kur savā starpā būs atļauts sacensties tikai un vienīgi dāmām, cīnoties par vērtīgu balvu - 300 eiro vērtu dāvanu karti no "Kumho Latvija".

Pasākuma mērķis ir noskaidrot ātrāko dāmu, kur sacensību norise būs līdzīga kā Formula 1 kvalifikācijā, proti, auto dodas trasē, lai veiktu vairākus apļus. Tiek fiksējots katra apļa laiks, kur par ieskaites rezultātu tiek uzskatīts ātrākais no tiem.

Tādas būs veselas trīs iespējas, kur, summējot divas labākās, noteiksim finālistes. Finālā startēs piecas ātrākās dāmas un šeit būs tikai viena iepēja uzrādīt ātrāko apli.

Lai piedalītos šajā pasākumā ir nepieciešama B kategorijas vadītāja apliecība.

Organizatoru apvienība "Gymkhana.lv" ir parūpējusies par pilnu servisu, nodrošinot šīm sacensībām vienādus BMW markas sagatavotus un aprīkotus automobiļus, piemērotus sportiskai braukšanai. Auto būs aprīkoti ar jaunām riepām un pilnu bāku degvielas, turklāt, interesanti, ka tie tiks izlozēti pirms karta starta.

Būs arī patīkami pārsteigumi un pie sportiskām balvām tiks netikai uzvarētājas, jo arī mierīgāk braucošās meitenes tiks pie īsta ātruma un tiks izvizinātas 600zs drifta auto.

Pasākuma sākums 11:00. Piesakies https://www.facebook.com/pages/gymk... , rakstot pieteikuma vēstuli, vai reģistrājies pasākuma dienā, uzrādot B kategorijas vadītāja apliecību. Apmaksā dalības maksu 50,00 EUR, izlozē savu sacīkšu BMW, iznomā ķiveri vai brauc ar savu. Brauc treniņus instruktora papadījumā, startē sacensībās un noķer adenalīnu.

Izmantotie resursi:
Gymkhana | Sporta auto noma