Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Arvien vairāk autokrosa un folkreisa braucēju izrāda interesi par Upesciema posmu

Arvien vairāk autokrosa un folkreisa braucēju izrāda interesi par Upesciema posmu
Foto: www.autocross.lv

Arvien vairāk autokrosa un folkreisa braucēju izrāda interesi startēt 14. janvāra Upesciema cīņā. Papildināti arī pieteikumu saraksti.

Bez jau minētajiem Raimonda Berķa, Kalvja Buģa, Māra Zālīša un Sandra Viguļa rindas papildinājuši arī Mārtiņš Starks, Jānis Gustāns un Viktors Freimanis. Visi trīs ir potenciāli fināla braucēji. To Mārtiņš vairāk nekā apstiprinājis gadu gaitā, sasniedzot vairākus folkreisa panākumus. Jānim ir visas iespējas kļūt par vienu no vadošajiem Ziemas kausa braucējiem. Bet Viktors pagājušajā ziemā demonstrēja ļoti cienījamu sniegumu, Brenguļu nakts posmā finālā pat atrodoties līderpozīcijā.

Vairāki folkreisa braucēji ziņo par vēlmi pieteikties nākamnedēļ. Arī Krosa komisijas kausa izcīņā gaidāmi papildinājumi. Šobrīd iepriekš minētajiem Jurim Mesteram un Arno Upeniekam pievienojies Sandis Džeriņš ar, kas interesanti, Nissan Sunny. Sandim Upesciems ir mīļa trase, jo savulaik viņš ar folkreisa Opel Astra pamanījās uzveikt labu Latvijas autokrosa čempionāta līderu sastāvu.

Pašlaik grūti prognozēt, kādas riepas tiks izmantotas krosa klasē. Sola salu, bet ne sniegu. Turklāt prognozes ir ļoti rotaļīgas – pēc ilgstošiem sala solījumiem piektdien prognozes solīja atkusni (lai atkausētu to, kā nav). Taču sestdien jau atkal atjaunojušās sala prognozes. Drīzumā informēsim par rīkotāju stratēģiju trases veidošanas sakarā, bet oficiālais riepu spriedums būs 11. janvārī.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv


Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.