Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Foto: Šlēgelmilhs ''Lamborghini'' sezonu noslēdz uz goda pjedestāla

Pēc Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) Eiropas čempionāta sezonas noslēdzošā posma (otrā vietas sezonas kopvērtējumā) un Pasaules fināla (trešā vieta) Latvijas autosportists Haralds Šlēgelmilhs atzina, ka par aizvadīto nedēļas nogali viņam ir divējādas sajūtas.

''Par aizvadīto nedēļas nogali ir divējādas sajūtas. Uz Eiropas posmu pamatīgi bijām kļūdījušies ar mašīnas regulējumu. Kamēr attapāmies, viss jau bija nokavēts. Taču, neskatoties uz to, izcīnījām divas trešās vietas, kas sezonas kopvērtējumā deva vicečempiona titulu. Pasaules finālā ar labu kvalifikāciju, ātrāko apļa laiku un vairāk nekā 20 apdzīšanām pirmajā braucienā parādījām, ka varam būt ātrākie. Diemžēl otrais brauciens bija loterija - mīksts un “super safe" regulējums, ja līst spēcīgi, kā arī cietāks un agresīvāks, ja trase būs žūstoša. Diemžēl izdarījām nepareizo izvēli. Īstenībā jāsaka, ka tik trakos apstākļos sen nebiju braucis. Beigu daļa bija īsts izdzīvošanas režīms! Lai vai kā, taču esmu ļoti, ļoti pateicīgs par to, ka beidzot varēju aizvadīt ļoti profesionālu un pilnvērtīgu sezonu. Gribu pateikties komandai un visiem tiem, kuri palīdzēja šim notikt. No visas sirds visiem gribu pateikt paldies,'' tā Haralds Šlēgelmilhs.


, 2016-12-06 12:28, pirms 7 gadiem
Vienalga, sniegums ari ar ne sevišķi veiksmīgiem regulējumiem bija profesionāls un Haralds parādija, ka ar viņu konkurentiem jārēkinās vispirms Mazliet skumji, ka visos portālos un tv atspoguļo, ka Haralds pirmajā braucienā pats apgriezās, kaut uz Linda auto bija redzams nospiedums, kur Linds Haraldu NATURĀLI apgrieza otrajā līkumā. Pat visi Āzijas braucēji un viņu līdzjutēji sekoja līdzi un applaudēja tribīnēs pie katras apdzīšanas ko veica Haralds no 24 vietas aizbraucot līdz P4! Haraldam šis bija otrais un ceturtais Pasaules čempionāts kurā viņš piedalījās.
Haralds Garkaklis uz pjedestāla otrā pakāpiena. Foto: RMC

Latviešu kartingistiem pjedestāli "RMC Euro Trophy" pirmajā posmā

Beļģijā, Genkas trasē aizvadīs "Rotax Max Challenge" (RMC) "Euro Trophy" seriāla pirmais posms, kurā pjedestālus divās klasēs izdevās iekarot latviešu kartingistiem. Uz podiuma kāpa Haralds Garkaklis un Patriks Noels Ločmelis, bet tuvu "Top 3" bija arī daži citi mūsu sportisti.
Foto: Tukuma Novada Pašvaldība

Tukuma novadā paredzēts "Tet Rally Latvia" īsākais un garākais ātrumposms

Šodien Tukuma novada pašvaldības Konferenču zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma "Tet Rally Latvia" preses konference, kurā klātesot Tukuma novada domes izpilddirektoram Ivaram Liepiņam un "Tet Rally Latvia" direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan Tukumā plānotās rallija aktivitātes, gan Tukuma novadā paredzētie "Tet Rally Latvia" ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Itālijas mediji: Sainss startēs "Mercedes" komandā

Itālijas vadošos preses izdevumus aplidojusi informācija, ka "Mercedes" komanda jau pieņēmusi lēmumu uz 2025. gada "Formula 1" sezonu nolīgt Karlosu Saincu. Par to, ka šobrīd notiek padziļinātas sarunas, jau vēsta arī Eiropas mediji.