Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Sportists izskrien trasē pēc konkurentu nesportiskās rīcības

Nesen Japānā, Suzukas trasē notikušo "World Touring Car Cup" sacensību laikā pret pieredzējušo pilotu Endiju Priolu konkurentu komanda izstrādāja nesportisku taktiku, lai izslēgtu viņu no cīņas. Norberts Mičelizs, nespēdams tikt garām, palaida priekšā komandas biedru Nikiju Katsburgu, kurš uztriecās Priola mašīnai, izraisot avāriju, bet pēc tam atkal palaižot Mičelizu garām. Priols par to bija ļoti neapmierināts un pat nebaidījās izskriet trasē, lai izrādītu savu nepatiku. Katsburgs par izdarīto saņēma 30 sekunžu sodu, kas viņu atsvieda uz pēdējo vietu rezultātos, bet Priolam jāsamaksā 1000 eiro sods par rīcību pēc avārijas. Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=a1A...

, 2019-11-05 15:52, pirms 4 gadiem
Izskrien trasē pēc ... končām.

Viņš skrien tai rīcībai pakaļ?
Foto: Raimonds Volonts

Autošosejas sezonas atklāšanā "ABC Race" klasē triumfē Agafonovs, "Dzintara aplī" uzvara Švaglim

Ar dramatiskām sacensībām un pozitīvu trases dienu svētdien, 21. aprīlī, Biķerniekos tika aizvadīts “MANO CUP” autosporta pasākums. Trackday daļā savus spēkus trasē ar ielas un sacīkšu automašīnām izmēģināja gan pieredzējuši, gan jauni dalībnieki, savukārt “ABC Race” un “Dzintara apļa” autošosejas seriālu sezonas atklāšanā tika piedzīvotas aizraujošas cīņas un pamatīgas avārijas.
Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.