Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pēdējā pieteikumu diena Latvijas autokrosa čempionāta startam

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Pēdējā pieteikumu diena Latvijas autokrosa čempionāta startam
Foto: www.autocross.lv

Sestdiena ir pēdējā diena, kad bez sankcijām sportisti var pieteikties Latvijas autokrosa čempionāta pirmajam posmam, kas pēc nedēļas norisināsies Brenguļu autotrasē. Sportistu pēdējās diennakts laikā sarakstā kļuvis vairāk.

Dalībnieku skaita ziņā vadībā izrāvušās Open 2500 un Mini bagiju klases, kur katrā būs pa astoņiem dalībniekiem.

Open 2500 sestdien uzradās čempiontitula dalīšanas “trūkstošais elements” – favorītiem pievienojies arī Jānis Kozlovskis. Šīs kompānijas – Kozlovskis, Ints Jeršovs, Lauris Unāms, Jānis Dreimanis un pārējo – gaidāmā cīņā liek ar mežonīgu nepacietību gaidīt Brenguļu posmu! Klasē arī vēl viens debitants: Ģirts Ķilpe pēc krosa debijas sacīkstes nonācis arī čempionāta sarakstā. Tiesa, Ģirts nebija līdz galam apmierināts ar sniegumu LAF Krosa komisijas kausa posmā Smiltenē, bet viņa dalība Valmieras posmā pašlaik vērtējama kā 50:50.

Mini bagiju klasē papildinājums no Lietuvas – startam pieteikta Lēja Vareikaite. Pieteikti arī divi spēcīgi mūsējie – bijušais Latvijas čempions Linards Jasons un pērn debitējušais Jānis Kozlovskis juniors.

Pārējās klasēs pagaidām bez izmaiņām, taču tās ir nepieciešamas 1600, 2000 Super un B600 klasē, lai sasniegtu dalībnieku skaita kvorumu.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv