Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vorobjovam/Pūķim 3.vieta Vācijas rallijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Vorobjovam/Pūķim 3.vieta Vācijas rallijā
Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis. Foto: rallyebild.de

Par Vācijas ''Lausitz'' rallija uzvarētāju tika kronēts vācietis Fabians Kreims, bet augsto trešo vietu absolūti un pirmo savā klasē izcīnīja Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis.

Pēc rallija pirmās dienas līderis bija Anders Grondāls, kura rīcībā bija jaunākās paaudzes ''Ford Fiesta R5 MK2'' automašīna. 4,4 sekundes viņam zaudēja vācietis Fabians Kreims (''Škoda Fabia R5 evo''), bet trešais bija – Matiass Kāle (''Škoda Fabia R5 evo'').

Piekto vietu absolūti un pirmo NC1 klasē ieņēma Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis, kuri, kā jau ziņojām, šajā rallijā startēja ar nesen kā uzbūvēto ''Mitsubishi Lancer Evo VIII''. Otrās vietas ieguvēju, poli Maceju Stolarski, Vorobjovs apsteidza par 10,5 sekundēm.

Rallija otrajā dienā sportistiem bija jāveic vēl astoņi ātrumposmi. Lielisku ātrumu demonstrēja vācietis Fabians Kreims, kurš, uzvarot visos ātrumposmos, izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Otro vietu izcīnīja Anders Grondāls, kurš uzvarētājam zaudēja minūti un 18 sekundes.

Pēc piektā posma trešo vietu ieņēma Matiass Kāle, bet vēlāk sportists bija spiests izstāties. Tobrīd ceturtais bija Vorobjovs, bet pēc tam, kad izstājās arī trešajā vietā esošais Jaroslavs Orsaks, Vorobjovs/Pūķis pakāpās uz trešo vietu, kura arī veiksmīgi tika nosargāta. Tāpat Vorobjovam uzvara NC1 klasē, par minūti un 42 sekundēm apsteidzot poli Maceju Stolarski.

Visi rezultāti ŠEIT.

Rallija rezultāti:

V.PilotsMašīnaLaiks
1.Kreim FabianŠkoda Fabia R5 evo1:36:10.4
2.Grøndal A.Ford Fiesta R5 MK2+1:18.7
3.Vorobjovs J.Mitsubishi Lancer Evo VIII+4:43.1
4.Stolarski M.Mitsubishi Lancer Evo IX+6:25.6
5.Vierimaa SakuMitsubishi Lancer Evo X+8:20.1