Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Biķerniekos notiks "Baltic Time Attack" sacīkstes ar interesantiem auto uz starta

Biķerniekos notiks "Baltic Time Attack" sacīkstes ar interesantiem auto uz starta
Artūra Batraka "Lamborghini". Foto: Māris Stiprais, Facebook.com/Stiprsfoto

“Baltic Time Attack Series” otrais posms notiks īsi pirms Jāņiem – 22.jūnijā Biķernieku trasē. Seriāls debitēja pirms mēneša, 4. maijā, aizvadot sezonas atklāšanu “auto24ring” trasē Igaunijā.

Pirmās “Baltic Time Attack Series” sacīkstes pulcēja dalībniekus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Uz otro posmu Latvijā pievienosies ne vien kuplāks dalībnieku skaits no Baltijas valstīm, bet arī jauni dalībnieki no Somijas. Ziemeļvalsts sportistus Biķernieku trase piesaista ar savu reljefu un atrašanos meža vidū, kas rada īpašas un neaizmirstamas braukšanas sajūtas.

Jaunā seriāla pirmajās sacīkstēs uz starta izgāja ļoti interesants un daudzveidīgs automašīnu sastāvs. Trasē redzējām gan dalībnieku vidū populāros 3. sērijas “BMW” un “Honda Civic”, gan arī tādus sportiskus ielas auto kā “BMW M2”, “Mitsubishi Lancer Evolution”, “Nissan GT-R”, “Porsche 911 GT3” un “Toyota GT86”. Tāpat skatītājus ar, iespējams, ātrāko auto Baltijā priecēja Artūrs Batraks, pilotējot savu autošosejas “Lamborghini Huracan Super Trofeo”.

Kā pēc auto sastāva var saprast, tad “Baltic Time Attack Series” seriālā piedalīties aicināts ikviens, kas vēlas labi pavadīt laiku trasē un sacensties ar sev līdzīgi domājošiem. Dalībnieki var sacensties dažādās ielas un sporta auto klasēs.

Ir uzsākta arī biļešu tirdzniecība skatītājiem, tās pieejamas visās “Biļešu Servisa” kasēs, kā arī, protams, “Biļešu Servisa” mājaslapā internetā.


Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: FIA Formula E
1

"Formula E" čempionātā pirmo reizi starēs pilots no Baltijas

Igauņu autosportists Pauls Arons nākošmēnes debitēs "Formula E" čempionātā, sacensībās Berlīnē pārstāvot "Envision" komandu. Līdz šim Baltijas valstu piloti šajās sacīkstēs nav braukuši.