Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Atis Slakteris: "Esmu lepns par paveikto"

Juris Grīns
Juris Grīns

Atis Slakteris: "Esmu lepns par paveikto"
Foto: Mēmeles Sports

Melnkalnes pilsētā Budvā aizvadīta Starptautiskās Ūdens motosporta federācijas (UIM) 90. Ģenerālā asambleja, kurā piedalījās arī Latvijas Ūdens motosporta federācijas (LŪMSF) pārstāvji.

Asamblejas laikā Dānijas Ūdens motosporta federācija tika uzņemta par pilntiesīgu biedru UIM, tika ievēlēti UIM valdes locekļi un apstiprināts nākošās sezonas starptautisko sacīkšu kalendārs.

Latvija ieguva tiesības rīkot Eiropas čempionāta posmu Formulā R1000 klasē 11. augustā Aizkrauklē un Eiropas čempionātu F4 klasē 15. jūlijā Alūksnē.

Tāpat tika apstiprinātas vairākas izmaiņas UIM noteikumus. Pamatā tās ir sasitītas ar paaugstinātas drošības standartiem.

Asamblejas laikā notika vairākas divpusējas tikšanās. LŪMSF Prezidents Atis Slakteris ar igauņu kolēģiem pārrunāja iespēju viņu rīkotajās sacensībās izmantot Latvijas glābāju komandas.

"Esmu lepns par LŪMSF paveikto," saka Slakteris. "Jo tas ir pamanīts arī starptautiskā līmenī. Piemēram, igauņi uzskata, ka mūsu glābēju komandas esot pašas labākās, ar ko viņiem nācies sastapties. Tāpat daudzus ir pārsteidzis mūsu "Formula Future" komandas izcilais veikums. Mūs respektē un ciena visas pasaules ūdens motosporta vide. Par to paldies mūsējiem, kas visu panākuši bez milzu finansējuma, bet gan pamatā ar savām zināšanās un darbu."

Izmantotie resursi:
Jaunumi : LUMSF