Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kopā ar Nitišu un Baumani "World RX Of Latvia" startēs arī Veģeris

Ints Megnis
Ints Megnis

Kopā ar Nitišu un Baumani "World RX Of Latvia" startēs arī Veģeris
Reinis Nitišs (uz sāniem) un Jānis Baumanis. Foto no Baumaņa Facebook profila

Jau nākamnedēļ Biķernieku trasē gaidāmajā pasaules čempionāta rallijkrosā Latvijas etapā kopā ar Jāni Baumani un Reini Nitišu piedalīsies arī Jānis Veģeris, kurš izies uz starta Eiropas čempionāta posmā "Supercar" klasē.

Pēc vairāku sezonu pārtraukuma Latviju pasaules čempionātā un ar to saistītajos seriālos pilnas sezonas garumā pārstāv tikai Baumanis, kurš startē prestižākajā pasaules čempionāta "Supercar" klasē. Čempionāta kopvērtējumā viņš šobrīd ieņem stabilu piekto vietu. Tikmēr Nitišs šosezon ir nepilna laika pilots un jau iepriekš bija zināms, ka posms Biķerniekos viņam būs trešais un šosezon pēdējais.

Prestižākajā klasē uz Biķernieku posmu kopā pieteikušies 19 piloti. Pilns dalībnieku sastāvs pieejams ŠEIT.

Iepriekšējās sezonās allaž kāds Latvijas pilots brauca Eiropas čempionāta "Super1600" klasē, tomēr šogad neviens mūsu sportists tur vēl nav braucis un arī Biķerniekos nebrauks. Latvijas posmā startēs pat 25 piloti, ar sastāvu iespējams iepazīties ŠEIT.

Tikmēr Latvija būs pārstāvēta Eiropas čempionāta posmā "Supercar" klasē, kurā pērn tieši Biķernieku posmā titulu nodrošināja Nitišs. Šeit mašīnas ir praktiski tikpat jaudīgas kā pasaules čempionātā un starp 16 pilotiem (sastāvs pieejams ŠEIT) savus spēkus izmēģinās arī Veģeris. Pilots, kurš iepriekšējos divos gados startējis Eiropas autokrosa čempionātā, brauks ar ''Citroen DS3'' automašīnu.

Tieši "Super1600" un Eiropas "Supercar" klasē Biķerniekos noslēgsies sezona. Eiropas "Supercar" klasē pagājušajā nedēļas nogalē titulu nodrošināja zviedrs Robins Lāšons, kurš Biķerniekos stāsies uz starta jau pasaules čempionāta ieskaitē.

     [+] [-]

, 2019-09-04 11:19, pirms 5 gadiem
Vai ir kas zināms, ko šosezon dara Artis Baumanis? Diemžēl nav manīts nevienā posmā, pat 1600 klasē.