Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Latvijas ātrākais auto gatavs rekorda uzstādīšanai 4.septembrī!

Latvijas ātrākais auto gatavs rekorda uzstādīšanai 4.septembrī!
Foto: Ingus Evertovskis

Jau rīt, 4. septembrī, Biķernieku trasē notiks Latvijas un Igaunijas Dragreisa čempionātu finālsacensības „Eparts.lv Dragrace Cup 2011”. Pasākumā vienīgo reizi šajā sezonā startēs Latvijas ātrākās automašīnas īpašnieks Ilmārs Zausajevs (ILMS Motorsports). 1200 ZS jaudīgā automašīna testa braucienus veica trešdien Biķerniekos, un pēc starta Ilmārs atzina, ka ir gatavs svētdien uzstādīt jaunu trases rekordu! Kopā ar Ilmāru trešdien šovam trenējās arī PRO Drifta meistars Gatis Lapāns un daudzu valstu Streetbike Freestyle čempions Jānis Rozītis, kuri Latvijas publikai tieši svētdien pirmo reizi demonstrēs speciāli sagatavotu motocikla un auto drifta šovu.

Svētdien trasē redzēsim visus Latvijas čempionāta līderus, kā arī pašus ātrākos Igaunijas un Somijas sportistus ar saviem līdz nepazīšanai pārveidotajiem auto – Kristjan Käbi (Chevrolet Monza, 1980), Ago Kravets (Chevrolet Camaro), Hanno Handson (Pontiac Firebird), Reino Poom (Pontiac Fiero) un daudzus citus, kā arī meistarību atrādīs īstu dragreisa motociklu īpašnieki!
Skatītāji uz Dragreisa sezonas noslēgumu aicināti ierasties no plkst. 14.00, kad notiks kvalifikācijas braucieni. Dalībnieku parāde paredzēta ap plkst. 16.00, bet tūlīt pēc tam – ap plkst. 17.00 – apmeklētājus priecēs jaunā drifta šova pirmizrāde! Nenokavējiet! Savukārt ap plkst 21.00 pēc finālbraucieniem notiks tradicionālā „Rubbers” riepu kūpināšana, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks paši skatītāji!

Lai skolniekiem pirmās skolas brīvdienas būtu īsti svētki, bērni līdz 10 gadu vecumam pasākumu var apmeklēt bez maksas, bet biļetes cena no 11 līdz 15 gadu vecumam ir tikai trīs lati, turklāt visi skolnieki saņems dāvanu – Ādažu čipsus! Biļetes cena pieaugušajiem iepriekšpārdošanā Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... līdz sestdienai ir pieci lati, bet pasākuma dienā svētdien – seši lati.

     [+] [-]

, 2011-09-03 10:58, pirms 13 gadiem
Monstrs tas Audis Zausājevam.. Lai veicās..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-03 13:01, pirms 13 gadiem
Par to naudu toč varēja uztaisīt krietni stabilāku agregātu. Lai gan patiesībā iespējams te vaina meklējama ne dzelžos bet tehniķos, ka skrūvē.
Katrā ziņā leiši, kas atbrauc ar desmit vārstīgajiem, viens otrs turpat vien ir, bet ieguldītā nauda mazāka. Zināšanas dara savu.