Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Igaunijā Misso trasē turpinās Baltijas kauss

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Igaunijā Misso trasē turpinās Baltijas kauss
Ingus Staško

Sestdien Igaunijā, Misso trasē tiks aizvadīts Baltijas autokrosa kausa posms smagajām automašīnām un arī Buggy 1600 bagijiem. Uz starta vairāki Latvijas braucēji.

Buggy 1600 klase pārsteigusi ar ieskaiti, ņemot vērā, ka pirmajā posmā Pilskalnos sastāvs nebija pārliecinošs. Cīņai pieteikti septiņi dalībniek, to vidū arī otrās vietas ieguvējs pirmajā sacīkstē Justs Grencis. Uz starta arī pirmā posma pārējo pjedestāla pozīciju īpašnieki Tautvids Urba un Janars Kadaks, kā arī Tēts Vare, Andrius lugausks, Maido Rūsmans un Roberts Janulis.

D12 klasē tikai pieci pieteikumi. Lai arī tas ir ne tikai Baltijas, bet arī Igaunijas čempionāta posms, sacīkstei pieteikti tikai divi igauņu braucēji, bet trīs ir mūsējie – Ingus Staško, Bruno Leimanis un Arvils Igovens. B6000 klasē astoņi braucēji, no kuriem trīs Latvijas pārstāvji – kopvērtējuma līderis Jānis Kozlovskis, allaž daudzsološais Ainārs Ramats un sezonas debitants Igors Sima.

Šis posms ir ieskaitē arī Open 4500 Baltijas kausā. Tomēr cīņai pieteicies tikai lietuvietis Pauļus Šniuks, līdz ar to klasei šis posms – gluži kā iepriekšējais – bez ieskaites.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv