Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ņikita Lijcs pirmajās sacensībās Jūrmalā startēs divās ātrumlaivu klasēs

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ņikita Lijcs pirmajās sacensībās Jūrmalā startēs divās ātrumlaivu klasēs
Publicitātes foto

Pavasari un silto laiku gaida ikviens,bet īpaši ātrumlaivu piloti, jo pēc aktīviem treniņiem iekštelpās viņi ir gatavi pirmajiem treniņiem uz ūdens.

Šis gads vienam no labākajiem Latvijas ūdensmotosporta braucējiem Ņikitam Lijcam ir iesācies veiksmīgi nokārtojot sertifikātu avārijas imitācijas testā, kurā tiek pārbaudīta sportista izturība un veiklība izkļūstot no laivas avārijas situācijā. Šis ir pirmais posms, lai pieteiktu sevi 2020.gada sezonai, un Lijcam tas ir izdevies!

Kamēr Lijcs pirms sezonas gatavojas fiziskajiem treniņiem, viņa godalgotā laiva, ar kuru sportists pērn kļuva par pieckārtējo Pasaules vice-čempionu Formulā 4, ir apskatāma Lidostā ‘’Rīga’’! Formula 4 laiva lidostā apskatāma 2.stāva terminālī, starp izlidošanas sektoriem B un C. Ātrumlaiva būs apskatāma līdz 1.aprīlim, un pēc tam tā tiks transportēta jau uz pirmajiem sacensību posmiem. Lijcs neslēpj savu pateicību šādai sadarbībai, jo Lidosta Rīga ir lieliska vieta, kur popularizēt atrumlaivu sportu un sniegt ieskatu mūsu valsts ciemiņiem par augstajiem latviešu sasniegumiem sporta pasaulē!

Lijcs šīs sezonas pirmās sacensības gaida ar lielu satraukumu, jo viņš ne tikai startēs divās ātrumlaivu klasēs - Formulā 4 un Formulā 2, bet ir arī uzņēmies organizēt pirmo Latvijas posmu ātrumlaivās! Lijcs savas pilsētas viesiem grib sniegt īpaši neaizmirstamas sajūtas un pieredzi, tāpēc sacensībās, kas notiks 23.maijā, Jūrmalā, piedalīsies šī brīža ātrākā klase, kurā piedalās latvieši - Formulā 2, kā arī īpaši godalgotie ārvalstu ciemiņi no Skandināvijas, Krievijas un Eiropas valstīm.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Plinta