Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Autosportisti mainīgos laikapstākļos Vaiņodē noslēdz "Kurzemes ziemas kausu"

Autosportisti mainīgos laikapstākļos Vaiņodē noslēdz "Kurzemes ziemas kausu"
Foto: Donatas Šimkus

Mainīgos laika apstākļos Vaiņodes lidlaukā ar Arta Jēkabsona absolūto uzvaru sestdien, 2. martā, aizvadīts autosprinta sacensību "Kurzemes ziemas kauss 2019" noslēdzošais posms.

FWD klasē uzvarēja Roberts Poriņš, otrais bija Oskars Virsis, bet trešo vietu ieguva Andris Neilands. Pavisam kopā piedalījās 15 dalībnieki. RWD klasē deviņu dalībnieku konkurencē uzvarēja Kristaps Vidiņš, otrais bija Artis Jēkabsons, bet trešais palika Kristaps Kronbergs.

4WD klasē desmit braucēju konkurencē ātrākais bija Mārtiņš Druvaskalns, otro vietu ieguva Dāvis Leitis, bet trešais bija Rūdolfs Grahoļskis. FWD/R klasē desmit dalībnieku konkurencē uzvarēja Roberts Poriņš, otrais bija Oskars Virsis, bet trešo vietu ieguva Mārtiņš Roze.

RWD/R klasē sešu dalībnieku konkurencē ātrākais bija Artis Jēkabsons, otrais bija Kristaps Vidiņš, trešais palika Dailis Jansons. 4WD/R klasē sešu braucēju konkurencē pirmais bija Dāvis Leitis, aiz sevis atstājot Mārtiņu Druvaskalnu un Rūdolfu Grahoļski. Historic klasē startēja vienīgi Uldis Lasmanis.

2WD OPen klasē 11 dalībnieku konkurencē uzvarēja Roberts Poriņš, aiz sevis atstājot Mārtiņu Rozi un Oskaru Virsi. 4WD Open klasē piecu dalībnieku konkurencē ātrākais bija Rūdolfs Grahoļskis, otrais bija Mārtiņš Druvaskalns, bet trešais palika Uldis Karlovskis.

Junioru konkurencē spēkojās četri dalībnieki. Uzvarēja Irmants Buivīds, otrais bija Daniels Zauka, aiz sevis atstājot Oskaru Ernestu Teni. Dāmām ātrākā bija Katrīna Ieva Gabaliņa, aiz sevis atstājot Elīnu Laugali un Sandru Poriņu.

Izmantotie resursi:
Ziņas :: Rekurzeme.lv


Haralds Garkaklis uz pjedestāla otrā pakāpiena. Foto: RMC

Latviešu kartingistiem pjedestāli "RMC Euro Trophy" pirmajā posmā

Beļģijā, Genkas trasē aizvadīs "Rotax Max Challenge" (RMC) "Euro Trophy" seriāla pirmais posms, kurā pjedestālus divās klasēs izdevās iekarot latviešu kartingistiem. Uz podiuma kāpa Haralds Garkaklis un Patriks Noels Ločmelis, bet tuvu "Top 3" bija arī daži citi mūsu sportisti.
Foto: Tukuma Novada Pašvaldība

Tukuma novadā paredzēts "Tet Rally Latvia" īsākais un garākais ātrumposms

Šodien Tukuma novada pašvaldības Konferenču zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma "Tet Rally Latvia" preses konference, kurā klātesot Tukuma novada domes izpilddirektoram Ivaram Liepiņam un "Tet Rally Latvia" direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan Tukumā plānotās rallija aktivitātes, gan Tukuma novadā paredzētie "Tet Rally Latvia" ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Itālijas mediji: Sainss startēs "Mercedes" komandā

Itālijas vadošos preses izdevumus aplidojusi informācija, ka "Mercedes" komanda jau pieņēmusi lēmumu uz 2025. gada "Formula 1" sezonu nolīgt Karlosu Saincu. Par to, ka šobrīd notiek padziļinātas sarunas, jau vēsta arī Eiropas mediji.