Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''333 Ziemas kausa'' 3.posmā uz goda pjedestāla kāpj divas daiļā dzimuma pārstāves

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''333 Ziemas kausa'' 3.posmā uz goda pjedestāla kāpj divas daiļā dzimuma pārstāves
Foto: Edijs Elksnis

1.februārī, spītējot lietum un februārim neierasti siltajiem laika apstākļiem, Sporta kompleksā “333” norisinājās spraigas cīņas par vietām uz pjedestāla un tika noskaidroti “333” Ziemas kausa 2019/2020 3.posma uzvarētāji.

Sacensību formāts jau trešo reizi pēc kārtas bija autosprints, bet tas nav mazinājis cīņas sparu – uz starta arī šajā reizē stājās ievērojams skaits dalībnieku – 127.

Pārsteidzošs jaunums sacensībās ir jauno dāmu triumfs – šajās sacīkstēs uz pjedestāla kāpa divas daiļā dzimuma pārstāves, kuras vēl nav sasniegušas 16 gadu vecumu – Kitija Jeršova (3. vieta 4WD klasē, amatieru ieskaitē) un Maija Stakena (2. vieta 2WD klasē, amatieru ieskaitē).

Neskaitot goda pjedestāla apbalvojumus, šajā posmā tika pasniegtas arī “Simpātiju balvas.” Pie tām tika trīs dalībnieki:

Trevors Bērziņš-Brīkšis, kā jaunākais “333” Ziemas kausa dalībnieks (Trevoram ir tikai 8 gadi), Mārcis Stūriška, kā skaistākās automašīnas īpašnieks, un Kitija Jeršova, kura balvu ieguva kā uzcītīgākais “333” Ziemas kausa dalībnieks.

“333” Ziemas kausa 2019/2020 3. posma rezultāti:
2WD Amatieri
1.vieta – Ģirts Feodorovs
2.vieta – Maija Stakena
3.vieta – Pāvels Meļņičonoks

2WD PRO
1.vieta – Jānis Spīķis
2.vieta – Varis Žentiņš
3.vieta – Reinis Trūps

4WD Amatieri
1.vieta – Rolands Ozoliņš
2.vieta – Agris Martinsons
3.vieta – Kitija Jeršova

4WD PRO
1.vieta – Artis Vicinskis
2.vieta – Ints Jeršovs
3.vieta – Mārtiņš Ločmelis

RWD amatieri
1.vieta – Andris Aizpurietis
2.vieta – Jānis Auziņš
3.vieta – Kaspars Kalniņš

RWD PRO
1.vieta – Kristaps Laipnieks
2.vieta – Aleksejs Kreipāns
3.vieta – Jānis Vanks

Visi rezūltāti ŠEIT.

Atgādinām, ka “333” Ziemas kauss ir standarta auto sacensības, kurās var piedalīties ikviens interesents. Sacensību dalībnieku sastāvs (gan vecuma, gan dzimuma ziņā), kā arī dažādo auto zīmolu un izlaiduma gadu amplitūda to ir apliecinājusi – sasniegt labus rezultātus var ikviens!

Cīņas tiek aizvadītas trīs klasēs (4WD, RWD, 2WD), profesionāļu un amatieru ieskaites grupās. Visas ziemas garumā Sporta komplekss piedāvā arī auto treniņu dienas (TrackDay), lai būtu iespēja uzlabot savas braukšanas prasmes un rezultātus trasē.

Šīs sezonas nākamie sacensību posmi norisināsies: 29. februārī (4. posms), un noslēdzošais (5. posms) – 14. martā.

Informāciju sagatavoja:
Baiba Armana