Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Ralfs Sirmacis: "Virtuālais autosports ir pieejams jebkuram jaunietim" (+video)

Decembrī aizsākās pirmo digitālās autošosejas sacensību sezona, kura ilgs līdz pat 2020. gada aprīlim. Katra posma uzvarētājam tiek nodrošināta iespēja piedalīties īstās autošosejas sacensībās jau šovasar.

Latvijā jau pieredzējuši un populāri autosportisti tikai aicināti izmēģināt autosporta simulatorus un dalīties savā viedoklī par šāda veida sacensībām un iespēju kļūt par autosportistu, izmantojot datoru.

Otrā sacensību posma atlases kārta ilgs no 20. decembra līdz 12. janvārim, savukārt finālu dienu paredzēts aizvadīt 12. janvārī. Šoreiz dalībniekiem būs iespēja braukt bīstamajā Biķernieku trases moto aplī ar "British Touring Car" (BTCC) 2019. gada sezonas automašīnām. Pieteikšanās un vairāk informācija ir pieejama sacensību oficiālajā mājaslapā "e-motorsport.lv".

Savu viedokli par virtuālo autosportu zemāk skatāmajā video pauduši Jānis Vanks, Mārtiņš Aleksandrovičs, Kristaps Laipnieks, Roberts Rode, Arnis Odiņš, Roberts Vītols, Artūrs Bondars, Emīls Blūms, Ralfs Sirmacis, Valters Zviedris un Mareks Dainis.


Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.