Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Bijušais Šlēgelmilha komandas biedrs startēs Čempionu sacīkstēs

Bijušais Šlēgelmilha komandas biedrs startēs Čempionu sacīkstēs
Ho-Pin Tungs un Haralds Šlēgelmilhs
Foto: www.automobilsport.com

Jau rīt Ķīnā sāksies Čempionu sacīkstes, kur sacensību pirmajā dienā tiks noskaidrota labākā komanda Nāciju kausā. Šodien kā pēdējā komanda šīm sacensībām savu dalību apstiprināja Ķīna.

Ho-Pin Tungs, kurš savas karjeras laikā ir testējis "Williams" formulu, pusfinālā pārspēja savu konkurentu Vangu Šao Fengu, kurš neveiksmīgi ar savu bagiju uzmeta kūleni. Finālā, šī brīža A1GP braucējs, Tungs sacentās ar rallija braucēju Hanu Hanu. Finālā veiksmīgāks bija jau pieminētais Tungs, kurš par 2,2 sekundēm apsteidza Hanu, tādejādi nodrošinot vietu Čempionu sacīkstēs.

Taču vēlāk noskaidrojās, ka abu finālistu progress bija tik liels, ka abus šos sportistus iekļāva Ķīnas izlases sastāvā, kas nozīmē to, ka viņi abi rīt pārstāvēs Ķīnas komandu. "Ar nepacietību raugos uz rītdienas sacensībām, kad kopā ar Hanu varēsim pārstāvēt Ķīnu," saka Ho-Pin Tungs, kurš pagājušajā gadā kopā ar Šlēgelmilhu brauca GP2 "Trident" komandas sastāvā. "Esmu pārliecināts, ka mēs būsim spēcīga komanda."

Plašāku ieskatu šajā pasākumā piedāvāsim jums rīt no rīta.

Izmantotie resursi:
autosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-02 22:34, pirms 14 gadiem
ne jau viss ir zelts kas spīd!
, 2009-11-02 22:39, pirms 14 gadiem
Sakuma vins bija nedaudz labaks bet uz sezonas beigam vins harim vareja tikai ellu nomainit
, 2009-11-02 22:41, pirms 14 gadiem
Domaaju, ka Shleegelmilhs ar Neikshaanu arii vareetu tur labi nobraukt, bet, protams, kas gan Latviju uz turieni aicinaas...
, 2009-11-02 23:20, pirms 14 gadiem
lifons rakstīja: Domaaju, ka Shleegelmilhs ar Neikshaanu arii vareetu tur labi nobraukt, bet, protams, kas gan Latviju uz turieni aicinaas...
pilniba piekriitu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-03 11:48, pirms 14 gadiem
Jau 2006 gadā regulāri dabuja mūsējam ar veco formulu, piekāpties, un bez palīdzības no malas būtu palicis aiz latvieša Recaro Cupa kopvērtējumā.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.
Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.