Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Traģiskajā avārijā cietušais F2 pilots uzsāk rehabilitāciju

Traģiskajā avārijā cietušais F2 pilots uzsāk rehabilitāciju
Foto: Lavenir.net

Autosportists Huans Manuels Korrea, kurš sestdien notikušajās traģiskajās "Formula 2" sacīkstēs guva savainojumus sadursmē ar bojāgājušo Antuānu Ibēru, vēl diennakti pavadīs intensīvās terapijas nodaļā, bet tad varēs atgriezties savās mājās ASV, lai uzsāktu atlabšanu.

20 gadus vecā ekvadoriešu izcelsmes ASV sportista Korrea veselības stāvoklis tiek raksturots kā stabils, bet viņš lauzis abas kājas un guvis arī nelielu muguras traumu, paziņojusi pilota pārstāvētā komanda "Sauber Junior Team by Charouz".

"Pēc garas operācijas, kuras laikā notika abu kāju lūzumu operēšana, Huans Manuels Korrea ir uzsācis atlabšanas procesu," teikts paša sportista "Instagram" lapā. "Viņš vēl būs intensīvās terapijas nodaļā vismaz nākamās 24 stundas. Viņa ģimene ir pateicīga visiem, kas sūta rūpju pilnas vēstules. Kad viņa stāvoklis kļūs vēl stabilāks, Huans Manuels tiks transportēts uz ASV, lai nākamo mēnešu laikā novērotu viņa atlabšanu. Huans Manuels ir pārņemts ar skumjām un viņa lūgšanas ir kopā ar Antuāna Ibēra ģimeni."

Zināms arī, ka Korrea atlabšana būs ilga.

Korrea labākie rezultāti šogad ir izcīnītas otrās vietas sacensībās Baku un Pola Rikāra trasēs, bet kopvērtējumā viņš atrodas 12. pozīcijā. "Formulā 2" sportists debitēja tikai šogad, bet pirms tam divus gadus startēja GP3 seriālā.

Jau svētdien Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) paziņoja, ka ir uzsākusi traģiskā negadījuma izmeklēšanu un tā notiks tik ilgi, cik vien būs nepieciešams.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...


Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: FIA Formula E
1

"Formula E" čempionātā pirmo reizi starēs pilots no Baltijas

Igauņu autosportists Pauls Arons nākošmēnes debitēs "Formula E" čempionātā, sacensībās Berlīnē pārstāvot "Envision" komandu. Līdz šim Baltijas valstu piloti šajās sacīkstēs nav braukuši.