Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Jaunzemis sasniedz jaunu uzvaru rekordu

Jaunzemis sasniedz jaunu uzvaru rekordu
Foto: Edgars Beļakovs

Sporta kompleksā "Rullītis" aizvadīts Openkart čempionāta 13. posms, kurā savu trešo uzvaru sezonā un 16. karjerā izcīnīja divkārtējais čempions Krišs Jaunzemis.

Ar šo panākumu Krišs uzstādīja jaunu uzvaru skaita rekordu par vienu pārspējot līdzšinējo rekorda turētāju - 2015. gada čempionu Andreju Laipnieku. Otrais sacīkstē - jau trešo reizi uz pjedestāla šogad ruļļos Andrejs Vainutis, kuram arī finālbraucienu ātrākais aplis, bet trešo vietu izcīnīja Kristaps Grīnieks.

Vainutim trešā uzvara izaicinājuma kausa ieskaitē, otrais Edgars Sproģis, bet trešais Miķelis Lukša. Interesanto notikumi bija 90+ ieskaitē, kur labākie trīs iekļuva finālā - šogad nebijusi situācija, bet uzvaru izcīnīja veterāns Rūdoilfs Toms Bērziņš, kurš kļuva savulaik par pirmās Openkart sezonas vicečempionu, bet pēdējos gadus kartingam pievērsies pavisam epizodiski. Šis bija sačikstes lielākais pārsteigums. Otrais ieskaitē Kaspars Cikmačs, bet trešais Jānis Olle, kurš pārsistas riepas dēļ sacīksti beidza priekšlaicīgi.

Komandām uzvara "Baltie", otrie "3Pera", bet trešie "Movers.lv". "Spiediens" šoreiz bez kopvērtējuma līdera Renāra Paidera tikai 11.vietā. Jāuzteic "A komanda", kuri ieņēma augsto piekto vietu posmā.

13. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības
Kopvērtējums: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
Openkart - amatieru kartinga sacensības


Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.