Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Arī augusta mēnesis krosa saimei solās būt karsts

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Arī augusta mēnesis krosa saimei solās būt karsts
Foto: Uldis Dobelis, Rekurzeme.lv

Lai gan sinoptiķi runā, ka svelme drīz atkāpsies, Latvijas krosa saimei augusts joprojām būs karsts. Tiks aizvadīti svarīgākie nacionālie seriāli: Mūsā rallijkross, Vecpilī folkreiss, Smiltenē autokross.

Latvijas rallijkrosa čempionāts turpināsies jau šajā sestdienā, aizvadot posmu Mūsa Raceland trasē Bauskā. Pašlaik cīņai pieteikts 41 dalībnieks. Rallijkross arī augusta vidū, kad nākamais posms notiks Jelgavā.

Nedēļu vēlāk Vecpils autotrasē tiks aizvadīts arī LAF Folkreisa Vasaras kausa ceturtais posms, tāpat arī LAF Krosa komisijas kausa priekšpēdējā sacīkste, un arī izšķirošā SK Vecpils B600 kausa izcīņas sacīkste. Kopvērtējums ir uzbudināts visās klasēs, taču īpaši izšķiroša cīņa būs B600 klasei, kur pirms pēdējā posma pieci sportisti ir nieka piecu punktu ietvaros.

Augusta beigu daļā Smiltenē norisināsies Latvijas autokrosa čempionāta priekšpēdējais, ceturtais posms. Tas var sarūpēt arī pirmo šīs sezonas čempionu. Sacīkste būs arī Baltijas smago auto kausa izcīņas pēdējais posms, kā arī Igaunijas čempionāta posms smagajai tehnikai.

Rallijkrosa dalībnieku sastāvs redzams Autocross.lv labajā malā. Turpat sākusies arī folkreisa un autokrosa pieteikumu ažiotāža.