Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Finišējis autosprints ''EVE pavasaris 2016'' (+video)

Finišējis autosprints ''EVE pavasaris 2016'' (+video)
Foto: Gatis Krastiņš

Ar trešo posmu, 1. maijā, Saldū Druvas lidlaukā finišēja autosprinta seriāls “EVE pavasaris 2016”. Trešajā posmā dalību ņēma piecdesmit astoņi dalībnieki, pārstāvot Liepāju, Kuldīgu, Ventspili, Roju, Mērsragu, Alsungu, Rīgu, Saldu un citas tuvākas vai tālākas apdzīvotas vietas.

Sacensības tika aizvadītas uz asfalta seguma, jo lielais nokrišņu daudzums visu iepriekšējo nedēļu trases grunts daļu bija padarījis pārāk slapju. Rezultāts tika noteikts ņemot vērā trīs labāko braucienu summu no četriem aizvadītajiem braucieniem.

Ar rallija “Kurzeme 2016” atbalstu, sacensību kopvērtējuma uzvarētāji katrā klasē ieguva ieejas kartes uz Ātruma festivālu – rallijs “Kurzeme 2016”. FWD klasē kopā startēja trīsdesmit dalībnieki, kopvērtējuma uzvarētājs šajā klasē Andis Gluškovs (VW Golf3) no Kuldīgas, Andis arī izcīnīja uzvaru 2WD OPEN klasē, kur startēja trīsdesmit pieci dalībnieki. Divdesmit divi dalībnieki startēja RWD klasē, kurā uzvarēja Mērtiņš Kļava (BMW 328i) no Kuldīgas. 4WD un 4WD OPEN klašu uzvarētājs Kaspars Miezis (Subaru Impreza) no Piltenes, 4WD klasē startēja septiņi dalībnieki un 4WD OPEN klasē seši dalībnieki. Ātrākā dalībniece dāmu konkurencē un kopvērtējuma uzvarētāja ir Alise Freiberga no Kuldīgas, Alisei konkurenci sastādīja sešas dalībnieces.

Trešajā posmā FWD klasē startēja piecpadsmit dalībnieki, no kuriem pirmais Andis Gluškovs no Kuldīgas, otro vietu ieņēma Madars Dīriņš no Rojas un trešajā vietā Artūrs Zadovskis no Saldus. Vienpadsmit dalībnieki uz starta stājās RWD klasē, kurā pirmais Mārtiņš Kļava no Kuldīgas, otrais Mārtiņš Prūsis no Kuldīgas un trešais Mārcis Martinovs no Alsungas. 4WD un 4WD OPEN klases rezultāti vienādi, pirmo vietu ieguva Kaspars Miezis no Piltenes, otrajā vietā Gvido Erķis, trešais Uldis Karlovskis, abi no Mērsraga. Viskuplāk pārstāvētā klase 2WD OPEN, kurā startēja divdesmit dalībnieki, pirmais Arvis Bērziņš no Kuldīgas, otrais Genādijs Fedorenko no Rīgas un trešais Andis Gluškovs no Kuldīgas. Starp sešām dāmām ātrākā Alise Freiberga no Kuldīgas, otrajā vietā Laura Gluškova no Kuldīgas un trešā Laila Dracmane no Ventspils. Trešā posma rezultāti pieejami ŠEIT.

“EVE pavasaris 2016” kopvērtējums FWD klasē, pirmais Andis Gluškovs (VW Golf Kuldīga), otrais Arvis Bērziņš (VW Golf Kuldīga), trešais Artūrs Zadovskis (VW Golf Saldus). RWD klasē pirmais Mārtiņš Kļava (BMW 328i Kuldīga), otrais Ingars Padrevics (BMW 328i Kuldīga) un trešais Mārcis Martinovs (BMW 325 Alsunga). 4WD klasē pirmais Kaspars Miezis (Subaru Impreza Piltene), otrais Gatis Bunclers (Mitsubishi Lancer EVO Ventspils) un trešais Artis Vicinskis (Subaru Impreza Sabile). 2WD OPEN klasē pirmais Andis Gluškovs (VW Golf Kuldīga), otrais Arvis Bērziņš (VW Golf Kuldīga) un trešais Artis Freibergs (VW Golf Kuldīga). 4WD OPEN klasē pirmais Kaspars Miezis (Subaru Impreza Piltene), otrais Gvido Erķis (Subaru Impreza Mērsrags) un trešais Artis Vicinskis (Subaru Impreza Sabile). Starp dāmām pirmajā vietā Alise Freiberga no Kuldīgas, otrajā vietā Laila Dracmane no Ventspils un trešajā vietā Laura Gluškova no Kuldīgas.

Izmantotie resursi:
- WWW.EVEAUTOSPORTS.LV


, 2016-05-03 18:16, pirms 8 gadiem
hmm kāpēc mašīnai beigās bija jaiesper ??
ja pats cirvis un braukt nejēdz hmm tad vajag izvēlēties mazāk jaudīgāku audi
Tjerī Noivils. Foto: wrc.com
1

Noivils un Evanss dalītā līderpozīcijā pēc Horvātijas rallija pirmās dienas

Pēc aizvadītas pirmās sacensību dienas pasaules rallija čempionāta ceturtajā posmā Horvātijā līderpozīciju ar vienādu rezultātu dala Tjerī Noivils un Elfins Evanss, bet Sebastjēns Ožjē no viņiem atpaliek tikai sešas sekundes.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.
Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.