Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Edijs Ošs sestdien startēs RX Academy posmā Norvēģijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Edijs Ošs sestdien startēs RX Academy posmā Norvēģijā
Foto: RXAcademyOfficial

Latvijas autokrosa un rallijkrosa braucējs sestdien Norvēģijā aizvadīs RX academy ziemas seriāla pēdējo posmu, startējot ar Renault Clio RS RX automašīnu.

Edijs, kurš piektdienas pusdienlaikā atradās Rīgas lidostā, skaidroja pēkšņo plānu: “Viss notika mežonīgā ātrumā. Ceturtdienas vakarā, ap 23:00 saņēmu piedāvājumu, no kura nevarēju atteikties. Šobrīd esmu lidostā, ceļā uz Norvēģiju. Golas trasē došos cīņā, mēģinot sasniegt cienījamu rezultātu. Pašlaik man pašam ir maz informācijas par plānoto cīņu, iespēju robežās ziņošu!”

RX Academy šī būs sezonas ceturtā – pēdējā – sacīkste. Iepriekšējie posmi aizvadīti Zviedrijā Esterzundā un Hēljesā, kā arī norvēģu Ēlas trasē. Iepriekšējos posmos vēl bez Akadēmijas jaunajiem braucējiem uz starta stājušās vairākas rallijkrosa zvaigznes – Joni Vimans, Olivers Solbergs un iepriekšējā posmā pat Timurs Timerzjanovs. Visi seriāla dalībnieki startē ar RX Academy vienādām Renault Clio automašīnām.

Sacīkstes notiek kopā ar RallyX on Ice seriālu, kurā pamatklase ir Supercar Lites (RX2), cīņā dodas arī kroskartu Xtreme klase.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv