Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Aizvadītas pirmās endurokrosa un motokrosa treniņsacensības

Aizvadītas pirmās endurokrosa un motokrosa treniņsacensības
Uzvarētāji Tīnūžos

31. oktobrī Ikšķiles novada Tīnūžos norisinājās pirmās apvienotās endurokrosa un motokrosa treniņsacensības. Savus spēkus pārbaudit abās disciplīnās bija ieradušies vairums Latvijas labāko enduro un motokrosa sportistu. Uz starta līnijas sacensībās katrā disciplīnā stājās vairāk kā 60 sportisti. Organizatori atzīst – jaunais sacensību modelis ir guvis sportistu atzinumu.

Pārliecinoši abās disciplīnās startēja gan pieredzejušais motokrosa pārtsāvis Leons Kozlovksis. Nomainot Dakāras smiltis pret vietejām Latvijas – sacensībās piedalījās arī brāļi Jānis un Einārs Vinteri. Savukārt, Roberts Justs, ko ierasti redzam motokrosā, šoreiz sekmīgi startēja endurokrosa braucienā.

Pie starta barjeras stājās arī vairums endurokrosa un enduro aprindās zināmi un rezultatīvi sportisti - Edgars Siliņš Armands Jankovskis, Jānis Rasmanis, Jurijs Žižuns, Kaspars Lazdans, Andis Valts u.c.

Organziatori atzīst, pirmajās apvienotajās treniņsacensībās startēja patiesi lieliska sportistu elite. Un patiesss prieks, ka sportisti bija motivēti un ieinteresēti piedalīties abu disciplīnu braucienos.

Organizatori pateicas visiem atbalstītājiem un sportistiem un jau šobrīd domā par iespējām arī nakamajā gadā pulcēt sportistus Tīnūžos apvienotajās treniņsacensībās.

REZULTĀTI

ENDUROKROSS

E1 klase:

1. Roberts Justs;
2. Edgars Siliņš;
3. Andis Valts;
4. Gints Filipsons.

E2 klase:

1. Leons Kozlovskis.
2. Armands Jankovskis;
3. Ivars Rubīns;
4. Oskars Urbanovičs.

E3 klase:

1. Jānis Vinters;
2. Einārs Vinters;
3. Jānis Rasmanis;
4. Kapsars Lazdāns;

Senioru klase:

1. Arnis Baumanis;
2. Vilnis Ešmits;
3. Andris Matisāns;
4. Ivars Jansons;

Hobby klase:

1. Andris Hahlačovs;
2. Toms Avens;
3. Uldis Spulle;
4. Raitis Plūme;

C klase:

1. Jānis Rudzroga;
2. Rihards Sležis;
3. Ģirts Kehris;
4. Kārlis Matisāns

MOTOKROSS

Open klase:

1. Leons Kozlovksis;
2. Andis Valts;
3. Edgars Siliņš;
4. Oskars Urbanovičs;

Hobby klase:

1. Reinis Čudarāns;
2. Einārs Vinters;
3. Kārlis Sabulis;
4. Alvis Vanags;

C klase:

1. Aleksandrs Smirnovs;
2. Jurijs Žižkūns;
3. Gints Jēkabsons;
4. Raimonds Poga.


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
14

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.