Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Nākamgad WTCC čempionātā brauks arī ''Volvo''

Nākamgad WTCC čempionātā brauks arī ''Volvo''
"Volvo C30"
Foto: www.fiawtcc.com

Nākamgad "World Touring Car Championship" (WTCC) čempionātā startēs ''Polestar Racing'' komanda, kura brauks ar ''Volvo C30'' automašīnu, bet 2012. gadā WTCC uz starta jau izies ''Volvo'' rūpnīcas komanda.

Šobrīd WTCC čempionātā startē trīs rūpnīcas komandas – ''Chevrolet'', ''Seat'' un ''BMW'', taču nākamgad līdzas šīm vienībām brauks arī ''Volvo''. Zviedru autoražotājs ''Volvo'' ir devis zaļo gaismu ''Polestar Racing'' komandai, kura nākamgad ar vienu ''Volvo C30'' automašīnu startēs WTCC čempionātā. Šogad zviedru pilots Roberts Dalgrēns jau ir startējis dažos WTCC čempionāta posmos, taču nākamgad viņš startēs visos šī seriāla posmos.

''2011. gadā sacensību rezultātiem būs otršķirīga nozīme,'' teikts ''Volvo'' paziņojumā. ''''Polestar Racing'' komandai ir uzdevums attīstīt automašīnu un apgādāt ''Volvo'' ar tehnisko un komerciālo bāzi, lai 2012. gadā WTCC čempionātā mēs varētu startēt ar ''Volvo'' rūpnīcas komandu.''

''Mēs esam priecīgi un lepni par šādu uzticību,'' teikts ''Polestar Racing'' komandas ziņojumā. ''Tas mums būs liels izaicinājums, taču mēs tam esam nopietni gatavojušies pēdējos gados. Mūsu organizācija ir līmenī un mēs jau sākam gatavoties nākamajai sezonai.''

Nākamais starts WTCC čempionātā ''Polestar Racing'' komandai ir paredzēts 31. oktobrī, kad ''Volvo'' atkal varēs redzēt Okajamā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.