Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Noteikti "1000km Grand Prix Riga" konkursa uzvarētāji

Jau 3. septembrī Biķernieku trasē norisināsies auto šosejas izturības sacensības „1000km Grand Prix Riga”. Rīgā šīs sacensības tiek rīkotas jau otro gadu pēc kārtas un arī šogad, paralēli izturības sacensībām, Biķernieku rallijkrosa trasē skatītāji varēs vērot dažādus motoru sporta veidu paraugdemonstrējumus. Sportacentrs.com sadarbībā ar sacensību organizatoriem piedāvāja iegūt biļetes uz pasākumu. Uzvarētāji ir noskaidroti...

Lai tiktu pie biļetēm vajadzēja atbildēt uz sešiem jautājumiem ar atbilžu variantiem, kā arī vienu papildjautājumu. Papildjautājumiem bija itin liela nozīme, jo ar pamatjautājumiem galā tika 37 konkursanti. Pareizo atbildi uz papildjautājumu - Cik dalībnieki atbildēs pareizi uz visiem sešiem pamatjautājumiem? - rada viens dalībnieks, bet pie balvām tiks vēl četri tuvāko atbilžu autori. Tātad uzvarētāji ir kurmis82, RAIMONDS V, Daily, insausti, Vainshteins , katrs saņemot pa divām biļetēm uz pasākumu.

Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies pa viņu norādīto tālruņa numuru, lai informētu par balvas saņemšanu!
Konkursā rezultāti


, 2011-09-01 13:54, pirms 13 gadiem
Super, beidzot ar man veicas konkursā!!!!
, 2011-09-04 19:06, pirms 13 gadiem
man atkal neveicas ar to pareizi uzminēto spēlētāju skaitu
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
14

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.
Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: WSC
21

Brāļi Lielbārži izcīna karjeras pirmo uzvaru PČ blakusvāģu motokrosā

17 gadus vecie Daniels un Bruno Lielbārži svētdien izcīnījuši savu karjeras pirmo uzvaru blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta sacensībās Portugālē.