Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Mexa/Metalux Racing komanda Vecpilī 'izceļ banku'

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mexa/Metalux Racing komanda Vecpilī 'izceļ banku'
Foto: www. autocross.lv

Latvijas čempionāta otrajā posmā Vecpilī komandu ieskaitē uzvaru sasniedza Riharda Daiņa, Rūdolfa Bogena un Māra Rusmaņa pārstāvētā Mexa/Melatlux Racing Team vienība. Panākums sasniegts ar maksimālo iespējamo punktu skaitu.

Pārliecinošo rezultātu komandai nesa Daiņa un Bogena uzvaras, attiecīgi, 1600 un 2000 Super klasē, abi sasniedza arī papildpunktu par uzvaru kvalifikācijas summā. Līdz ar to Mexa/Melatlux Racing Team sasniedza vienā posmā iegūstamo punktu maksimumu – 32. Pēc šī panākuma vienība kļuvusi par līderi arī sezonas kopvērtējumā.

Vecpilī otro lielāko punktu skaitu – 22 – sasniedza divas komandas: pirmā posma uzvarētāji SK Brenguļu autotrase/SteelTech (Jānis Baumanis, Andris Krieviņš, Jānis Dreimanis), kā arī SK Vecpils (Edgars Zīverts, Kaspars Silenieks, Heinars Lehtsārs), kurai šis ir viens no labākajiem rezultātiem komandas vēsturē.

Sezonas kopvērtējumā Mexa/Melatlux sakrājuši 52 punktus, Brenguļi/SteelTech – 48, seko SK Ogre (41), SK Vecpils (38), SK SB Koknesis (26) un pērnā bronzas medaļniece EVE Autosports (23).

Izmantotie resursi:
www. autocross.lv