Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jau maijā atgriežas dragreisa treniņi

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jau maijā atgriežas dragreisa treniņi
Publicitātes foto

Pēdējos gadus dragreisam Latvijā nav klājies viegli. Braucēju un apmeklētāju skaits ir krietni sarucis, un neviens vairs nemēģina atgriezt šo disciplīnu Latvijā.

Šīs disciplīnas entuziastes ir apņēmušās atdzīvināt dragreisu Latvijā ar treniņa projektu, piesaistot gan jaunus braucējus, gan atbalstītājus, un aicinot visus interesentus iesaistīties. Kā galveno problēmu jaunie braucēji uzskata – sacensību ieskaites izmaksas, tāpēc šogad būs iespēja ik vienam izmēģināt savus spēkratus treniņos. Treniņos dalībnieki netiek dalīti klasēs, treniņa formāts ir brīvs, ļaujot piedalīties jebkuram interesentam.

Jau pirmais dragreisa treniņš “RACE & CHILL” Jūs visus aicina pulcēties Jelgavā, 24.maijā, sporta kompleksā “Rullītis”, plkst.18:00. Fantastiska un nepiespiesta atmosfēra gan dalībniekiem, gan atbalstītājiem, mūzika, auto rūkoņa, labs garstāvoklis un vakars atpūtai.

Treniņu mērķis ir dot iespēju jauniešiem un pieredzējušiem braucējiem parādīt savas automašīnas, auto projektus, prasmes un entuziasmu drošā trasē. Tev nevajag sporta auto, Tev nevajag jaudīgu auto, Tev vajag tikai vēlmi braukt!

Kā ziņo organizatori, tad ''Prieks paziņot, ka ir negaidīti liela atsaucība reģistrācijai jau pirmajās dienās. Vadoties pēc treniņiem, tiks pielāgotas arī oficiālā kausa klases, kas dos iespēju braukt jaunajiem braucējiem ar ne tik jaudīgām automašīnām. Arī šogad kausa ieskaitē tiek pievienotas vēl divas testa klases, kuras tiks pielāgotas mazāk jaudīgām automašīnām! Nākamajā gadā ceram uz lielu atsaucību, lai visi kopā Dragreisu Latvijā redzētu jaunā veidolā, priecējot mūsu acis un ausis.''

Sīkāka info Facebook lapā, vai e-pasts Jomaracingteam@gmail.com.

Informāciju sagatavoja:
Joma Racing