Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Pauels: "Vairākums gaida Bolta uzvaru, bet viegli viņam nebūs"

Pauels: "Vairākums gaida Bolta uzvaru, bet viegli viņam nebūs"
Useins Bolts un Asafa Pauels
Foto: AP/Scanpix

Bijušais pasaules rekordists 100 metru skrējienā, jamaikietis Asafa Pauels atzinis, ka cer sevi apliecināt Londonas olimpiskajās spēlēs, bet galvenajam favorītam, savam tautietim Useinam Boltam vieglu dzīvi nesola.

"Esmu pilnībā noskaņojies olimpiskajām spēlēm. Jamaikas izlasei tagad ir pievērsta liela uzmanība. Visi ir patīkami satraukti par gaidāmajām sacensībām," sacīja Pauels.

"Nezinu, kā izvērsīsies 100 metru fināls, taču vairākums gaida Useina Bolta uzvaru. Taču tik viegli, kā varētu gaidīt, viņam neklāsies. Kas attiecas uz mani, tas es nekad nepārstāju smagi strādāt. Pat, ja tu esi pirmais, tev jāturpina trenēties, it kā tu būtu tikai otrais," uzsvēra jamaikietis. "Agrāk es izjutu lielu spiedienu, uz mani skatījās kā uz Jamaikas cerību. Taču kopš parādījies Bolts, esmu daudz mierīgāks."

Jāpiebilst, ka olimpiskajās spēlēs Pauels nav izcīnījis nevienu individuālo medaļu. 2008.gadā Pekinā viņš ar Jamaikas izlasi uzvarēja 4x100 metru skrējienā, sasniedzot arī jaunu pasaules rekordu.

Sprinteri par medaļām cīnīsies augusta sākumā. 100 metros sacensības paredzētas 4. un 5. augustā, bet 4x100 metru stafete - 10. un 11. augustā.

Izmantotie resursi:
Trackalerts.com || trackalerts.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-30 14:41, pirms 12 gadiem
losiitis rakstīja: tu esi debils!!!
Tāds pats kā tu;p
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-30 14:53, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Bolts uzvarēs.
You don't say!Es gan domāju,ka Arājs triumfēs!!:/
, 2012-07-30 14:53, pirms 12 gadiem
Armanda līķis rakstīja: Vēl jau ir Taisons Gejs un Latvijas pārstāvis!
un Bleiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-30 17:14, pirms 12 gadiem
a ja nu Boltam falšstarts? Cik daudzi smuki aplauztos...
, 2012-07-31 19:45, pirms 12 gadiem
Domaju,ka 100m Boltam ir konkurence, bet 200m nav. Diez vai Bleiks atkartos savu sniegumu. Viņam šogad ir "tikai" 19.80s
Māris Štrombergs
Foto: Latvijas Pasts
3

Štrombergs, Pļaviņš un Šmēdiņš iemūžināti pastmarkās

Šodien notiek pirmās dienas zīmogošana divām jaunām pastmarkām, kas veltītas Latvijas olimpisko medaļu ieguvējiem - Mārim Štrombergam, Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam. Pasākums notiek Rīgas Sporta muzejā, Alksnāja ielā 9, no plkst.10 līdz 17, informē LOK mājas lapa.
Ķīna - piecgades līdere pasaules sportā
Foto: AP / Scanpix
5

Ķīna - piecgades līdere sportā, nākotnē dominēs Krievija

Vērienīgā pētījumā noskaidrotas aizvadītās piecgades vadošās valstis sportā – līderes ir Ķīna un Lielbritānija, savukārt nākamā piecgade piedrerēs Krievijai, informē sporta mārketinga kompānija.
Bronzas medaļnieki Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

LOK izdevusi desmito olimpisko grāmatu "Latvija Londonā"

Šodien,12.novembrī, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ilggadējā atbalstītāja Swedbank Centrālajā ēkā notika LOK izdotās grāmatas „Latvija Londonā” atvēršanas svētki, kur Latvijas Olimpiskā komanda vēlreiz atcerējās aizvadītās vasaras spilgtākos olimpiskos notikumus Londonā, kurus fiksējuši Latvijas ievērojamākie sporta žurnālisti un fotogrāfi.