Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Samoilova un Sorokina grupas otrajā mačā amerikāņi grauj

Samoilova un Sorokina grupas otrajā mačā amerikāņi grauj
Šons Rozentāls un Džeiks Gibs

Sestdienas vēlā vakarā Londonas olimpiskajās spēlēs pludmales volejbola turnīrā tika izspēlēts otrais mačs D grupā, kurā spēlē arī Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins. Amerikāņi Džeiks Gibs un Šons Rozentāls ar 21:10 un 21:11 ļoti pārliecinoši pārspēja DĀR pāri Frīdomu Čiju un Grantu Goldšmitu.

Amerikāņi Džeiks Gibs un Šons Rozentāls spēli pret dienvidāfrikāņiem Frīdomu Čiju un Grantu Goldšmitu sāka pārliecinoši, izvirzoties ar 4:1. Taču pašpārliecinātībai nebija vietas, jo Āfrikas kontinenta pārstāvji drīzumā panāca 6:6. Un tomēr pamazām Gibs/Rozentāls pamazām ņēma virsroku, atkārtoti tiekot priekšā ar 12:9. Beigās pat graujošais 21:10.

Šķita, ka 2. setā cīņa izvērtīsies līdzīgāka. Arī šajā reizē Gibs un Rozentāls pa druskai kāpināja savu pārsvaru, kādā no tehniskajiem pārtraukumiem dodoties vadībā ar to pašu 12:9, kāds vienubrīd bija 1. setā. Tomēr arī šajā reizē no šī brīža ASV pārim izteikti aizgāja atrāvienā un viņu panākums šaubas neradīja - 21:11. Divi ļoti pārliecinoši uzvarēti seti.

Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins grupas otro maču aizvadīs pirmdien plkst.14:00, kad spēkosies ar šodien zaudējušajiem Čiju/Goldšmitu, savukārt ar spēcīgajiem amerikāņiem būs jāspēlē grupu turnīra noslēdzošajā mačā 1. augustā. Uzvarot dienvidāfrikāņus, mūsējie visdrīzāk nodrošinās 1/8 finālu.

Pludmales volejbols vīriešiem, D apakšgrupa

VPārisValstsU-ZP
1.Gibs/RozentālsASV1-02
2.Samoilovs/SorokinsLatvija1-02
3.Fijaleks/PrudeļsPolija0-11
4.Čija/GoldšmitsDĀR0-11

, 2012-07-29 00:52, pirms 12 gadiem
virsraksts...... pilnīgi nesaprotams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-29 10:22, pirms 12 gadiem
DĀR pirmajā setā zaudēja kādus 3 punktus par noturētu bumbu.
, 2012-07-29 12:17, pirms 12 gadiem
Dār potenciāls ir, bet viņi spelee pashlaik vairaak kaa amatieri amiishi pashi muļķiigi kļuudijaas vairaakas reizes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Māris Štrombergs
Foto: Latvijas Pasts
3

Štrombergs, Pļaviņš un Šmēdiņš iemūžināti pastmarkās

Šodien notiek pirmās dienas zīmogošana divām jaunām pastmarkām, kas veltītas Latvijas olimpisko medaļu ieguvējiem - Mārim Štrombergam, Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam. Pasākums notiek Rīgas Sporta muzejā, Alksnāja ielā 9, no plkst.10 līdz 17, informē LOK mājas lapa.
Ķīna - piecgades līdere pasaules sportā
Foto: AP / Scanpix
5

Ķīna - piecgades līdere sportā, nākotnē dominēs Krievija

Vērienīgā pētījumā noskaidrotas aizvadītās piecgades vadošās valstis sportā – līderes ir Ķīna un Lielbritānija, savukārt nākamā piecgade piedrerēs Krievijai, informē sporta mārketinga kompānija.
Bronzas medaļnieki Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

LOK izdevusi desmito olimpisko grāmatu "Latvija Londonā"

Šodien,12.novembrī, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ilggadējā atbalstītāja Swedbank Centrālajā ēkā notika LOK izdotās grāmatas „Latvija Londonā” atvēršanas svētki, kur Latvijas Olimpiskā komanda vēlreiz atcerējās aizvadītās vasaras spilgtākos olimpiskos notikumus Londonā, kurus fiksējuši Latvijas ievērojamākie sporta žurnālisti un fotogrāfi.