Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Krievu treneris: "Domāju, ka pēc Londonas Isinbajeva beigs karjeru"

Krievu treneris: "Domāju, ka pēc Londonas Isinbajeva beigs karjeru"
Jeļena Isinbajeva
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas vieglatlētikas izlases galvenais treneris Valentīns Maslakovs paudis viedokli, ka Londonas olimpiskās spēles var kļūt par pasaules rekordistes kārtslēkšanā Jeļenas Isinbajevas pēdējo startu karjerā...

Maslakovs uzskata, ka neveiksme Dimanta līgas posmā Monako, kur krieviete palika bez rezultāta, var atsaukties arī uz viņas sniegumu olimpiskajās spēlēs.

"Sportā viņa ir paveikusi ļoti daudz. Mums viņai jāpateicas, par to, ko viņa ir devusi un jāpieņem viņu tādu, kāda viņa ir," sacīja Maslakovs. "Ja viņa neizcīnīs trešo olimpisko zeltu, tā nebūs traģēdija. Mēs jebkurā gadījumā pateiksim viņai paldies par startu. Tas, ko Jeļena darīs tālāk ir viņas lēmums. Es personīgi domāju, ka pēc Londonas viņa beigs karjeru."

Jeļena Isinbajeva ir divkārtēja olimpiskā (2004., 2008.) un pasaules (2005., 2007.) čempione, viņas rēķinā ir arī viens Eiropas čempiones tituls (2006.). Četras reizes viņa uzvarējusi arī pasaules telpu čempionātā, tostarp šogad Stambulā. Isinbajevai pieder pasaules rekords gan telpās (5.01, 2012.), gan brīvdabas stadionā (5.06, 2009.).

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com


, 2012-07-24 09:54, pirms 12 gadiem
Gan jau uzstādīs OS pasaules rekordu!!!
, 2012-07-24 12:28, pirms 12 gadiem
Aiziet kā trīs kārtējai olimpiskajai čempionei būtu nu tiešām spēcīgi To arī novēlu
Māris Štrombergs
Foto: Latvijas Pasts
3

Štrombergs, Pļaviņš un Šmēdiņš iemūžināti pastmarkās

Šodien notiek pirmās dienas zīmogošana divām jaunām pastmarkām, kas veltītas Latvijas olimpisko medaļu ieguvējiem - Mārim Štrombergam, Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam. Pasākums notiek Rīgas Sporta muzejā, Alksnāja ielā 9, no plkst.10 līdz 17, informē LOK mājas lapa.
Ķīna - piecgades līdere pasaules sportā
Foto: AP / Scanpix
5

Ķīna - piecgades līdere sportā, nākotnē dominēs Krievija

Vērienīgā pētījumā noskaidrotas aizvadītās piecgades vadošās valstis sportā – līderes ir Ķīna un Lielbritānija, savukārt nākamā piecgade piedrerēs Krievijai, informē sporta mārketinga kompānija.
Bronzas medaļnieki Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

LOK izdevusi desmito olimpisko grāmatu "Latvija Londonā"

Šodien,12.novembrī, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ilggadējā atbalstītāja Swedbank Centrālajā ēkā notika LOK izdotās grāmatas „Latvija Londonā” atvēršanas svētki, kur Latvijas Olimpiskā komanda vēlreiz atcerējās aizvadītās vasaras spilgtākos olimpiskos notikumus Londonā, kurus fiksējuši Latvijas ievērojamākie sporta žurnālisti un fotogrāfi.