Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Autors: Ingmārs Jurisons

Žolnerovičs izstājies traumas dēļ

Žolnerovičs izstājies traumas dēļ
Valērijs Žolnerovičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas vienīgais pārstāvis Londonas olimpiskajām maratonskrējienā Valērijs Žolnerovičs pie sportistu teltīm atgriezās jau brīdī, kad pārējie vēl nebija ne distances pusē. Izrādās - negaidīti par sevi atgādinājusi pēdas trauma, kas jau šķita sadziedēta.

Valērijs bija acīmredzami satriekts par notikušo, tāpēc šajā brīdī sportistu garāk tincināt negribējās. "Trauma, kuras dēļ nestartēju Latvijas olimpiādē un kas jau šķita sadziedēta, taču šeit pēkšņi atkal lika par sevi manīt. Pēda..." izstāšanās iemeslu paskaidroja Latvijas sportists. Pirms starta nekas nav liecinājis, ka problēma varētu atgriezties - Žolnerovičs gatavojies skrējienam normāli un kā ierasts. "Viss bija kārtībā, startā vēl nebija nekādu problēmu. Taču pēc ceturtā kilometra pēkšņi sajutu. Sapratu, ka tālāk skriet bezcerīgi. Kaut kad pēc piektā arī gāju malā..."

Tāpat kā jebkurš, kas sasniedzis olimpiskās spēles, arī Valērijs Londonā ieradās ar saviem mērķiem, taču šobrīd par tiem runāt nav vērts. "Visi brauc uz šejieni nostartēt pēc iespējas labāk.Tāda konkrēta rezultāta prātā nebija. Savs mērķis man bija, taču - kāda jēga tagad... Lai paliek pie manis."


, 2012-08-12 14:27, pirms 12 gadiem
Aizdomīgi vienalga!!!
, 2012-08-12 14:32, pirms 12 gadiem
pirmos 5km noskreja uz rezultatu 2:12h! skumji...
, 2012-08-12 14:41, pirms 12 gadiem
Traumas ir briesmīgs negals. Žēl, jūtu līdzi. Nekas, uz priekšu, uz Rio!!!
Slēpts komentārs: maigais_zefirinsh
, 2012-08-12 14:51, pirms 12 gadiem
Sūdu bari esat jūs. Viņš aizbrauc lai pārstāvētu Latviju cik labi vien spēj, bet jūs te viņu apsaukājat par tūristu!
Vienīgie tūristi esat jūs, kas pat knapi uz poda var aiziet. Administrācijai lūgums beidzot uzlikt komentēšanas liegumu visiem šiem, kas katrā rakstā nicinoši izsakās par mūsu pārstāvjiem OS.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Ravix
, 2012-08-12 15:09, pirms 12 gadiem
Ravix, man Tev kaa viszinim jautajums, kaa tiesi Valera vareja pa Olimpisko ciematu 2 nedelas nodot, ja Londona vins ieradas pirms dienam??
, 2012-08-12 15:11, pirms 12 gadiem
Es viņa vietā gan būtu laicīgāk ieradies
zecimis rakstīja: Ravix, man Tev kaa viszinim jautajums, kaa tiesi Valera vareja pa Olimpisko ciematu 2 nedelas nodot, ja Londona vins ieradas pirms dienam??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-12 15:22, pirms 12 gadiem
Nu tak,ja ir iespēja nodot maratonu pa Londonu,nedrīkst laist garām tādu iespēju,āfrikāņi ar atbrauca uz olimpiādi,pat ciematā neuzturējās uzreiz laida dzīve
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: kas vainīgs, ka nebrauca jau uz atklāšanu? Varēja taču safleitēt kko, ugagagaga
, 2012-08-12 15:26, pirms 12 gadiem
To Ravix - labak sedi pie kompja un esi sava, gudraa dirseja, nevis vina vieta!
, 2012-08-12 19:51, pirms 12 gadiem
visi, kas ir Olimpiade ir nopelnijusi tur tikt, tie ir labakie pasaule savos veidos vai tas butu starp 100 ritenbraucejiem, saviem 14 brivaja cina utt! tie ir labakie! ne visi var uzvaret, izcinit medaljas.. ja ir tadi pa.debilie, kas neko no ta nesaprot, tad tas ir skumji.. varu deret, kad lielaka dala kas raksta tos nicinosos un apnicigos komentarus, ir tadi tizleni gan fiziski, gan pratiņā
Māris Štrombergs
Foto: Latvijas Pasts
3

Štrombergs, Pļaviņš un Šmēdiņš iemūžināti pastmarkās

Šodien notiek pirmās dienas zīmogošana divām jaunām pastmarkām, kas veltītas Latvijas olimpisko medaļu ieguvējiem - Mārim Štrombergam, Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam. Pasākums notiek Rīgas Sporta muzejā, Alksnāja ielā 9, no plkst.10 līdz 17, informē LOK mājas lapa.
Ķīna - piecgades līdere pasaules sportā
Foto: AP / Scanpix
5

Ķīna - piecgades līdere sportā, nākotnē dominēs Krievija

Vērienīgā pētījumā noskaidrotas aizvadītās piecgades vadošās valstis sportā – līderes ir Ķīna un Lielbritānija, savukārt nākamā piecgade piedrerēs Krievijai, informē sporta mārketinga kompānija.
Bronzas medaļnieki Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

LOK izdevusi desmito olimpisko grāmatu "Latvija Londonā"

Šodien,12.novembrī, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ilggadējā atbalstītāja Swedbank Centrālajā ēkā notika LOK izdotās grāmatas „Latvija Londonā” atvēršanas svētki, kur Latvijas Olimpiskā komanda vēlreiz atcerējās aizvadītās vasaras spilgtākos olimpiskos notikumus Londonā, kurus fiksējuši Latvijas ievērojamākie sporta žurnālisti un fotogrāfi.