Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Spraigās cīņās noskaidrotas pusfinālistes handbolā dāmām

Spraigās cīņās noskaidrotas pusfinālistes handbolā dāmām
Melnkalnes prieks
Foto: AP/Scanpix

Londonas olimpiskajās spēlēs aizvadītas ceturtdaļfināla cīņas handbola sacensībās dāmām. Noskaidroti arī abi pusfinālu pāri - Norvēģija pret Koreja un Spānija pret Melnkalni. Pusfināla cīņas pēc vienas dienas atpūtas ceturtdien.

Koreja diezgan līdzīgā spēlē no cīņas par medaļām izslēdza Krieviju, izcīnot minimālu uzvaru ar 24:23. Krievietes vadībā bija tikai pašā spēles sākumā, bet ātri vien Koreja pārņēma vadību, ko arī noturēja līdz pat mača beigām, lai arī beigās Krievija bija ļoti tuvu. Norvēģijas un Brazīlijas spēlē tika aizvadīti divi atšķirīgi puslaiki. Ja pēc pirmā brazīlietes bija vadībā ar 13:9, otrajā norvēģietes pārņema iniciatīvu, beigās uzvarot ar 21:19.

Pārliecinošākā uzvara no visām ceturtdaļfinālu spēlēm Spānijas kontā. Mačs ar horvātietēm visu 60 minūšu laikā bija ļoti līdzīgs, tomēr abos puslaikos mazliet labākas bija spānietes, izcīnot uzvaru ar 25:22 un tiekot pusfinālā. Pretī viņām cīņā par finālu stāsies Melnkalne, kas vienu (!) sekundi pirms spēles beigām izrāva uzvaru pār Francijas valstsvienību - 23:22.

Pusfinālu pāri

DatumsLaiksSpēle
09.0819:00Norvēģija - Koreja
09.0822:30Spānija - Melnkalne

Izmantotie resursi:
london2012.com


, 2012-08-08 07:21, pirms 12 gadiem
Krievietes izslēgtas kā roķenē ,kā arī volejbolā, varēs mierīgi skatīties pusfinālus.
, 2012-08-08 08:12, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Krievietes izslēgtas kā roķenē ,kā arī volejbolā, varēs mierīgi skatīties pusfinālus.
Nabadziņš! Nebūs par ko pārdzīvot!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Māris Štrombergs
Foto: Latvijas Pasts
3

Štrombergs, Pļaviņš un Šmēdiņš iemūžināti pastmarkās

Šodien notiek pirmās dienas zīmogošana divām jaunām pastmarkām, kas veltītas Latvijas olimpisko medaļu ieguvējiem - Mārim Štrombergam, Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam. Pasākums notiek Rīgas Sporta muzejā, Alksnāja ielā 9, no plkst.10 līdz 17, informē LOK mājas lapa.
Ķīna - piecgades līdere pasaules sportā
Foto: AP / Scanpix
5

Ķīna - piecgades līdere sportā, nākotnē dominēs Krievija

Vērienīgā pētījumā noskaidrotas aizvadītās piecgades vadošās valstis sportā – līderes ir Ķīna un Lielbritānija, savukārt nākamā piecgade piedrerēs Krievijai, informē sporta mārketinga kompānija.
Bronzas medaļnieki Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

LOK izdevusi desmito olimpisko grāmatu "Latvija Londonā"

Šodien,12.novembrī, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ilggadējā atbalstītāja Swedbank Centrālajā ēkā notika LOK izdotās grāmatas „Latvija Londonā” atvēršanas svētki, kur Latvijas Olimpiskā komanda vēlreiz atcerējās aizvadītās vasaras spilgtākos olimpiskos notikumus Londonā, kurus fiksējuši Latvijas ievērojamākie sporta žurnālisti un fotogrāfi.