Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportacentrs

Olimpiādes laikā LMT Mobilo TV izmanto 17 reizes vairāk

Londonas Olimpisko spēļu translācijas dienas vidū un pēcpusdienā pamudinājušas Latvijas Mobilā Telefona tīkla lietotājus aktīvi izmantot Mobilo TV. Sporta foruma pirmās nedēļas laikā LTV7 un LTV1 pārraižu skatītāju skaits salīdzinājumā ar gada vidējo rādītāju pieaudzis 17 reizes.

Vislielāko interesi m.lmt.lv lapā izpelnījušās pludmales volejbola sacensības, jo īpaši abas 1/8 fināla spēles, kuru laikā bija vērojams straujš lietotāju skaita pieaugums. Otrs populārākais sporta veids ir vieglatlētika – tās pārraides sākās nedēļas nogalē, pamudinot LMT klientus stundām ilgi vērot sacensības mobilajos telefonos un planšetdatoros. Zīmīgi, ka visvairāk skatījumu konstatēti dienas vidū un pievakarē. Darbdienās šajā laikā cilvēki ir darba vietās vai ceļā uz mājām, bet brīvdienās pavada laiku ārā.

Trešais populārākais notikums bija atklāšanas ceremonija, kas notika vēlu vakarā, tādēļ vairākums sporta cienītāju pārraidi skatījās tradicionālā veidā - televizorā.

Mobilo internetu LMT tīklā pastāvīgi lieto vairāk nekā 300 tūkstoši klientu, un lietotāju skaits nemitīgi pieaug.


, 2012-08-07 13:56, pirms 12 gadiem
Jā un vakardien 3. seta beigas bija vienkārši neiespējami noskatīties, jo raustījās kā negudrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-07 15:12, pirms 12 gadiem
kā vienmēr.. nopērk kkādu jēlu reklāmrakstu, bet pakalpojumu nodrošina uz knapu minimumu.. Jums tur būtu 170x pieaudzis skatītāju skaits, ja vien tas pakalpojums darbotos.. lai nokonfigurētu man veselu enciklopēdiju SMS atsūtīja un tāpat nekas tur nesanāk, kaut 3x pārbaudīts..
, 2012-08-07 16:14, pirms 12 gadiem
Jāpareklamē jau LMT ir.
, 2012-08-07 16:47, pirms 12 gadiem
Tas ir bezmaksas?
, 2012-08-07 18:03, pirms 12 gadiem
"Mobilās TV tarificēšanas principi - par straumēšanas laikā izmantoto datu apjomu jāmaksā saskaņā ar izvēlēto datu pārraides pieslēguma veidu vai pakalpojumu. Viena minūte skatīšanās, izvēloties EDGE datu pārraidi, patērē aptuveni 1 MB, savukārt ar 3G datu pārraidi viena minūte skatīšanās patērē apmēram 1.7 MB."
Žēl to cilvēku, kad tie ieraudzīs savus rēķinus.
Māris Štrombergs
Foto: Latvijas Pasts
3

Štrombergs, Pļaviņš un Šmēdiņš iemūžināti pastmarkās

Šodien notiek pirmās dienas zīmogošana divām jaunām pastmarkām, kas veltītas Latvijas olimpisko medaļu ieguvējiem - Mārim Štrombergam, Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam. Pasākums notiek Rīgas Sporta muzejā, Alksnāja ielā 9, no plkst.10 līdz 17, informē LOK mājas lapa.
Ķīna - piecgades līdere pasaules sportā
Foto: AP / Scanpix
5

Ķīna - piecgades līdere sportā, nākotnē dominēs Krievija

Vērienīgā pētījumā noskaidrotas aizvadītās piecgades vadošās valstis sportā – līderes ir Ķīna un Lielbritānija, savukārt nākamā piecgade piedrerēs Krievijai, informē sporta mārketinga kompānija.
Bronzas medaļnieki Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

LOK izdevusi desmito olimpisko grāmatu "Latvija Londonā"

Šodien,12.novembrī, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ilggadējā atbalstītāja Swedbank Centrālajā ēkā notika LOK izdotās grāmatas „Latvija Londonā” atvēršanas svētki, kur Latvijas Olimpiskā komanda vēlreiz atcerējās aizvadītās vasaras spilgtākos olimpiskos notikumus Londonā, kurus fiksējuši Latvijas ievērojamākie sporta žurnālisti un fotogrāfi.