Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Isinbajeva: "Man šī bronza ir zelta vērtībā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Isinbajeva: "Man šī bronza ir zelta vērtībā"
Jeļena Isinbajeva no sporta vēl neatvadās
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējā olimpiskā čempione un pasaules rekorda īpašniece kārtslēkšanā Jeļena Isinbajeva pēc vakardienas salīdzinošās neveiksmes, kad tika iegūta "tikai" trešā vieta, atzina, ka nejūtoties vīlusies, jo arī iegūtā trešā vieta ir labs panākums.

Vakardienas sacensībās par uzvarētāju kļuva Dženifera Sūra, kura pārlēca 4,75 metrus. Isinbajevai izdevās tikt galā ar 4,70 metriem, kas deva trešo vietu un bronzas godalgu. Krieviete pēc sacensību noslēguma neizskatījās pārāk nobēdājusies, to vēlreiz apstiprinot arī komentāros:

"Es esmu laimīga, ka man šeit izdevās iegūt medaļu, laimīga! Man šī bronza ir kā zelts. Šobrīd par šo medaļu esmu priecīgāka, nekā par Pekinā un Atēnās izcīnītajiem zeltiem. Laikapstākļi padarīja sacensības neprognozējamas, tas ietekmēja arī rezultātus. Vairākām sportistēm paveicās, bet citām nē. Es gan negribu nevienu vainot. Man bija ļoti smags sagatavošanās posms, jo maijā traumēju kāju. Protams, ka tas ietekmēja sagatavošanās procesu. Ne jau tāpat vien es pirms Londonas atteicos no daudzajiem paredzētajiem startiem.

Ja šodien būtu uzvarējusi, nekavējoties paziņotu par karjeras beigšanu. Tas būtu lieliski, jo vēl neviena sieviete līdz šim nebija uzvarējusi trīs olimpiskajās spēlēs pēc kārtas. Aiziet ar bronzu man gan negribētos. Gribētos uzvarēt pasaules čempionātā, kas norisināsies Maskavā. Varbūt man palikt līdz 2016. gadam? Paspēšu izveidot ģimeni, bērnus un atgriezties sektorā. Kā jums patīk tāds plāns?"

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs: Draft

  +8 [+] [-]

, 2012-08-07 10:25, pirms 12 gadiem
Interesanta sieviete
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-07 12:17, pirms 12 gadiem
Namgejs rakstīja: Putinam šī bronza gan ir sūda vērtībā
Kas šajā sakarā viņai ir Putins? Topošais bērna tēvs? Viņā ir malace! Pareizi ka jāpriecājās par sasniegumu!!!

     [+] [-]

, 2012-08-07 12:35, pirms 12 gadiem
Domāju, ka viņa vēl būs pirmā un aizies kā čempione. Varbūt tieši Maskavā noslēgs savu izcilo karjeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-07 15:06, pirms 12 gadiem
malace butu jau kruti ja butu dabujusi zeltu bet kape grib aiziet cik vinai gadu: ja jau vel gimene nav