Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Handbolā bez zaudējumiem Pētersona Islande un vēl četras komandas

Krišs Upenieks

Handbolā bez zaudējumiem Pētersona Islande un vēl četras komandas
Ar bumbu Aleksandrs Pētersons
Foto: AFP/Scanpix

Otrā spēļu diena aizvadīta Londonas olimpiskajās spēlēs handbola sacensībās vīriešiem. Bez zaudējumiem turpina cīnīties Horvātija, Dānija, Zviedrija, Francija un Latvijas handbola audzēkņa Aleksandra Pētersona pārstāvētā Islande.

A grupā otrdien Aleksandra Pētersona pārstāvētā Islande pārliecinoši ar 32:22 apspēlēja Tunisijas handbolistus. Latvijas handbola audzēkņa kontā pieci gūti vārti. Zviedrija sagrāva turnīra saimnieci Lielbritāniju (41:19), kurai tas bija jau otrais milzīgais zaudējums, bet Francija neatstāja nekādus variantus Argentīnas valstsvienībai, gūstot panākumu ar 32:20. Nākamajā spēļu dienā ceturtdien sagaidāma interesanta cīņa starp Islandi un Zviedriju, kurai tas būs pirmais nopietnais pārbaudījums turnīrā.

A grupas tabula

VValstsSpēlesPunkti
1.Zviedrija24
2.Francija24
3.Islande24
4.Argentīna20
5.Tunisija20
6.Lielbritānija20

B grupā bez zaudējumiem pēc divām spēļu dienām ir Horvātija un Dānija. Horvātiem izdevās izcīnīt drošu uzvaru pār Serbiju, bet dāņi ļoti smagā spēlē izcīnīja minimālu uzvaru pār Spānijas valstsvienību – 24:23. Visbeidzot, Ungārijas izlase nerezultatīvākajā spēlē ar 22:19 apspēlēja Korejas handbolistus. Ceturtdien sagaidāma sīva spēkošanās Horvātijas un Ungārijas mačā.

B grupas tabula

VValstsSpēlesPunkti
1.Horvātija24
2.Dānija24
3.Spānija22
4.Ungārija22
5.Serbija20
6.Koreja20

Izmantotie resursi:
london2012.com