Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:17, Did:0, useCase: 3

Autors: Kimberley

Sporta bāri Rīgā

Čau visiem! Naktī uz svētdienu notiks sen gaidīts notikums boksā - Fury Vs Wilder 2.

Tā kā cīņas sākums paredzēts svētdien agri no rīta (ap 7:00), vai kādam ir zināms kāds krogs Vecrīgā, kurā būs iespējams vērot šo cīņu? Pieļauju iespējamību, ka viss jau būs pamiris.
Vispārējs jautājums zinātājiem - kur Vecrīgā ir foršas vietas, kur var gan baudīt sportu (NHL, NBA, futbols, cīņas sports), gan arī paķert aliņu un snekus?


, 2020-02-22 18:42, pirms 4 gadiem
Arī meklēju. Bāra bērni saka, ka īsti nav kur.
Varbūt olympic voodoo casino sporta bārā, bet nu tā jau ir tizla lūzeru vieta. Ekrāni gan tur labi vismaz bija.
, 2020-03-02 17:54, pirms 4 gadiem
Nu premjerlīgas spēles man patika vērot īru pabā-Paddy whelans
Kaut nedaudz var dabūt tādu atmosfēru kā Anglijā😁
Rodrigo Ābols. Foto: AFP/Scanpix
84

Pārbaudes turnīrs Šveicē notiks, Latvijas izlase sapulcēsies pirmdien

Nākamnedēļ Šveicē plānotais pārbaudes turnīrs hokejā "Visp Cup" tomēr notiks, un Latvijas hokeja izlase sapulcēsies jau pirmdien, bet uz sacensībām lidos trešdien, portālam Sportacentrs.com apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.