Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:17, Did:0, useCase: 3

Autors: Batigola

Dienas jautājums

Pienākusi jauna diena, un laiks atkal uzdot Dienas jautājumu.

Laika posmā vakrdiena-šodiena aiz neko darīt palasījos garākās diskusijas esportā. Kā jūs domājat, kuras tās ir, ja neskaita GSW Live diskusijas? Protams, basketbola diskusijas, precīzāk raxti par Latvijas top3 komandu sniegumiem attiecīgajās spēlēs. Izbūros cauri diezgan padaudzām, un man radās ne gluži konkrēts jautājums, bet tāda airāk vai mazāk nesaprašana. Tātad, "Dienas jautājums": Lai arī esat citas komandas atbalstītājs, tomēr, kāda velna pēc Jums, dārgie esporta lietotāji, pat pēc veixmīgām attiecīgās komandas spēlēm ir vēlme šīs komandas padīrāt par sliktām, vājām, atgādināt vairāku nedēļu vecus notikumus?

Nedaudz pēcjautājuma komentārs no manas puses: Kāpēc mēs nevaram visi kopīgi just līdzi visu Latvijas komandu veixmēm un arī neveixmēm starptautiskajos mačos. Šobrīd tiešām nerunāju par savstarpējām spēlēm. Kāpēc kādam sīkam perdelim pēc komandas uzvaras ir jāieraxta, ka tā bijusi tīrā haļava, tas tik un tā ir sūdīgs spēlētājs utt. Nemaz nerunājot par to, ka kāds klubs ir labāx par otru. Vienmēr notiek salīdzināšana ar citu vietējo komandu, nevis ar kādu ārzemju klubu. Varbūt pietix šī absurda? Ja nav, ko teikt, tad arbūt labāk paklusēsim? Ir citi veidi, kā izrādīt sevi. Tik tiešām! Visi par vienu, viens par visiem.

P.S. Kā liels ASK atbalstītājs lūdzu visus šīs komandas atbalstītājus neizrādīt savu debīlismu, apvainojot citu komandu fanus, spēlētājus vai trenerus.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-05 09:12, pirms 16 gadiem
Nu ja, soreiz Tev, Batigola, ir taisniba, vienigi es te gribetu iezimet vienu svarigu niansi - galvanokart tie, kas citus nod irs pec uzvaram ir ASK fani, ipasi pec Barona spelem, kas man reali besi. Pats esmu par LV klubiem un ari citiem ari ieteiktu to darit, bet ja jus gribat teikt kko sliktu, tad labak paklusejat!
P.S. Ja kads man taisas oponet, pastieties vecos topikus!
, 2007-12-05 18:01, pirms 16 gadiem
Nezinu kā Jums, bet man pat ir jautri noskatīties šajās mūžīgajās ķildās, apvainojumos un centienos citiem ieriebt. Tāda veselīga un brutāla izlādēšanās. Arī es kādreiz centos panākt visLatvijas basketbolu klubu mieru un mīlestību, bet, pie velna, lai iet vaļā visa tā diršanās un seklā nolikšana! Cilvēkus neizmācīsi, daudziem taču gribas parādīt, ka viņi fano par vislabākajiem un tamlīdzīg. Galu galā, nevienam nepatīk būt lūzeru atbalstītājam, pat ja tā arī, un ja tā patiešām arī ir, tad vislabākais veids, kā to kompensēt, ir nomelnot citus klubus un padarīt tos par lūzeriem.
Rodrigo Ābols. Foto: AFP/Scanpix
84

Pārbaudes turnīrs Šveicē notiks, Latvijas izlase sapulcēsies pirmdien

Nākamnedēļ Šveicē plānotais pārbaudes turnīrs hokejā "Visp Cup" tomēr notiks, un Latvijas hokeja izlase sapulcēsies jau pirmdien, bet uz sacensībām lidos trešdien, portālam Sportacentrs.com apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.