Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:17, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Kādi secinājumi par VK atzinumu par sporta institucijām?

Politiķi spriež - kādi secinājumi par VK atzinumu par sporta institucijām? Piedalās Pāvels Seļivanovs (PLL), Guntis Zālītis (VL-TB/LNNK), Kārlis Strēlis (Vienotība) un Ivans Klementjevs (SC).

, 2010-10-01 15:01, pirms 13 gadiem
Kad klausīsieties šos solījumus/plānus, tad atcerieties, ka šie vīri pie varas gan politikā, gan sportā ir bijuši jau gadiem ilgi. Un neatkarīgi no tā, cik vietu viņu partijai(partiju apvienībai) būs Saeimā, viņiem būs iespēja to visu izdarīt. Vairāk vai mazāk, bet visu šo vīru partijas Saeimā būs pārstāvētas.., dažas ir jau pašlaik.

Tikai padomājiet, cik nopietni ir šie solījumi, plāni un cerības, ja zinām, ka tikai neliela daļa no mūsu simt gudrajām galvām saprot sporta nozīmi tautas veselībā. Līdzko sāksies sarunas par nepieciešamajiem materiālajiem līdzekļiem vai valsts garantijām, redzēsim "strausu baru ar galvām smiltīs"! (izteiciens, nevis zinātniski precīzs apgalvojums)
, 2010-10-31 10:04, pirms 13 gadiem
Apčakarētie sportisti
Rodrigo Ābols. Foto: AFP/Scanpix
84

Pārbaudes turnīrs Šveicē notiks, Latvijas izlase sapulcēsies pirmdien

Nākamnedēļ Šveicē plānotais pārbaudes turnīrs hokejā "Visp Cup" tomēr notiks, un Latvijas hokeja izlase sapulcēsies jau pirmdien, bet uz sacensībām lidos trešdien, portālam Sportacentrs.com apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.