Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:212, Did:0, useCase: 3

Notiks Latvijas II olimpiādes orgkomitejas sanāksme

Jānis Pārums

Ceturtdien Rīgā, Latvijas Olimpiskās komitejas telpās notiks Latvijas II Olimpiādes organizācijas komitejas darba grupas kārtējā sanāksme, kuras laikā tiks apspriesti organizatoriskie darba jautājumi.

Darba kārtībā iepirkuma "Latvijas II olimpiādes grāmatas izdošana" pieteikumu izvērtēšana, reklāmas un publicitātes pasākumu plāna izvērtēšana, Latvijas II olimpiādes sacensību tāmju un peldēšanas federācijas iesnieguma izvērtēšana. Tiks spriests arī par medaļu dizaina izgatavošanu. Kā jau iepriekš informējām, Latvijas II olimpiāde notiks šī gada vasarā no 13. līdz 15.jūnijam Ventspilī.

Organizācijas komitejas sanāksmē piedalīsies Ventspils pilētas pašvaldības pārstāvji, Sporta pārvades un Olimpiskā centra "Ventspils" vadītāji, kā arī pārstāvji no Latvijas Olimpiskās komitejas un Sporta sacensību aģentūras.


Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa